2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرده حالا میگه بیا خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 53 پست
بروش اوردی که خبر داری خیانت میکنه ؟؟؟چی جواب داد 

ارههه دعوا افتادیم من من کرد موند چی بگه گف این دوس دختره اون پسرهه میخام ازش آمار در بیارم گفتم پس این پیاما چی میگه رنگ عوض کرد پرید بهم منو زد که اصلا کر د م ش میخام بگیرمش چه گوهی میخای بخوری منم مث دیونه ها شده بودم

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
دقیقا دزدی و قتلم فقط بار اول سخته بار دوم راحت میشه و دفه های دیگ تبدیل ب عادت میشه...نمونش شوهر خ ...

خدا بهت ی صبری بده😔

عزیزم بیخیالش شو بعد ی مدت خودش خسه میشه 

میدونم سخته ها بخدا خیلی سخته عین ادمای دیونه میشی من خیانت دیدم واقعا سخته عین دیونه ها شده بودم 

ولی صبر کن

پیاز داغو دیدن تا پیشش وایسادی مستقیم زل میزنه تو چشمات میگه نمیپزم نمیپزم نمیییپزم ی دیقه ولش میکنی میری میای میبینی سوخته میگه خو تقصیر خودت بود حواست بهم نبود سوختم 😑😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بهت ی صبری بده😔 عزیزم بیخیالش شو بعد ی مدت خودش خسه میشه  میدونم سخته ها بخدا خیلی سخته ...

با دوتا بچه مگ چاره دیگ ای هم دارم

بیچارم کرده بخدا روانی شدم شبا حتی تو خابم باهاش درگیرم راحت نیستم کم مونده سکته کنم

من فقط مشتاق آرامشم  مشتاق اندکی فراموشی
با دوتا بچه مگ چاره دیگ ای هم دارم بیچارم کرده بخدا روانی شدم شبا حتی تو خابم باهاش درگیرم راحت نیس ...

ارامش خودتو حفظ کن ازعرق  بهارنارنج و گلاب استفاده کن تا اعصابت اروم بشه بلخره دست برمی‌داره 

پیاز داغو دیدن تا پیشش وایسادی مستقیم زل میزنه تو چشمات میگه نمیپزم نمیپزم نمیییپزم ی دیقه ولش میکنی میری میای میبینی سوخته میگه خو تقصیر خودت بود حواست بهم نبود سوختم 😑😑
ارامش خودتو حفظ کن ازعرق  بهارنارنج و گلاب استفاده کن تا اعصابت اروم بشه بلخره دست برمی‌داره&nb ...

اخه دیگ کی😭بیست سالمه پنج ساله باهاش زندگی میکنم دست نکشیده

اخه دیگ کی😭بیست سالمه پنج ساله باهاش زندگی میکنم دست نکشیده

خسه میشه کم کم 

فضای خونه رو براش جذاب کن به خودت برس تا از بیرونیا دست بکشه 

خسه میشه کم کم  فضای خونه رو براش جذاب کن به خودت برس تا از بیرونیا دست بکشه

ب این جیزا نیس آجی ذاتش خرابه برادراش چهل پنجاه سالشونه هنوزم میکنن اینکارو عادت دارن...از رسیدگی ب خودم ک کم نمیزارم خونه ام همیش سعی میکنم بخندم شوخی کنم تو رابطم با وجود بارداری بخدا کم نمیزارم...هعی اینم سرنوشت منه دیگ

با دوتا بچه مگ چاره دیگ ای هم دارم بیچارم کرده بخدا روانی شدم شبا حتی تو خابم باهاش درگیرم راحت نیس ...

عزیزم ی آقای روانشناس هستن 

من توی همین سایت باهاش آشنا شدم.

حتما ی سر به پیجش بزن 

چندتا پکیج داره یکیش مخصوص خیانته 

شاید بتونه کمکی بهت کنه

پیج abolfazltahan1.