2777
2789
عنوان

هر کسی بارداره تو خونه اش ظرف نمیشوره

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 108 پست
درستش هم همینه دیگه والا زن باردار باید بقیه بیان تو کارای خونه هم کمکش کنن یه عمر نیس که همش نه ماه ...

من توخونه کارای سنگین شوهرم میکنه ،کل بارداری اصلا یه پروسه ای که باید مراقب باشی :/یه چیزی بشه همینا میخندن به آدم ،به نظرم اصلا اگر انتظار کمک دارن دعوت نکنن ،من هرجاهم برم عذرخواهی میکنم اما خب شرایطم موقت اینه بعدا حبران میکنم🤦🏻‍♀️

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
توقع تشکر هم نباید داشته باشین به اون چه شما به مادرشوهرتون کمک میکنید یا نه ؟! خب شاید استراحت نسبی ...

نداشتن استراحت خب شما هم سختت میشه یه استکان برداری پس مهمونی نرو که زحمت شستن ظرف غذات به دوش بقیه نباشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی من همیشه خانم باردار میبینم سعی میکنم بهش کمک کنم خیلی گناه دارن الانم که خودم باردارم هرکی سر ر ...

اصلا زن‌های باردار کلا حساسیت برانگیزن یه مقداری توی جمع ،همه هواشون دارن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
اسی توروخدا همین تاپیکو برعکس بزن منم تگ کن یکم بخندیم😁

هیچکس از خانم باردار انتظار کمک نداره ،میخواین من بزنم تگتون کنم؟😊

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
خب ظرفای مهمونی رو شستی دیگه!!!!خب شما قبلش رفتی کمک به میزبان برای جاریت نبوده که🤦🏻‍♀️.بعدشم یه ذ ...

خواهشا دیگه انسانیت کسی رو زیر سوال نبر دلیل نمیشه هر کسی باردار شد از همه توقع داشته باشه بعدم من خودم نمیزاشتم خانم باردا  بیاد ظرف بشوره

اصلا زن‌های باردار کلا حساسیت برانگیزن یه مقداری توی جمع ،همه هواشون دارن 

اما اینم در نظر داشته باش که بعضی زنا جوری رفتار میکنن انگار ما حاملشون کردیم😂😂 

والا همه حامله میشن زایمان هم میکنن از انسان گرفته تا حیوانات 

کار شاقی نیست که بعضیا اینهمه ناز میکنن

نداشتن استراحت خب شما هم سختت میشه یه استکان برداری پس مهمونی نرو که زحمت شستن ظرف غذات به دوش بقیه ...

چرا نرم ؟! اونی که منو دعوت میکنه شرایطم هم میدونه که کاری نمیکنم  بعدشم خونه شما نیومده که واقعا عجیب هستین والا بیچاره جاریت 

هیچکس از خانم باردار انتظار کمک نداره ،میخواین من بزنم تگتون کنم؟😊

بیا این تاپیکمو بخون حتما تا آخرش

بعضی زنا بقیه رو کلفت خودشون میبینن و بارداری رو بهانه میکنن واسه سواستفاده ی بیشتر از بقیه 

حتما حتما بخون تاپیکمو  

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7307498/دیروز-با-جاریم-خونه-ی-مادرشوهرم-بودیمبعد-من

من توخونه کارای سنگین شوهرم میکنه ،کل بارداری اصلا یه پروسه ای که باید مراقب باشی :/یه چیزی بشه همین ...

آره دقیقا میدونی از همون ابتدای بارداری که مادر میشیم باید در برابر حرفای بقیه مقاوم باشیم تا بتونیم از بچمون مراقبت کنیم بهترین کارو میکنی انشالله بعد اینکه کوچولو هامون رو سالم بغل کنیم جبران میکنیم

اما اینم در نظر داشته باش که بعضی زنا جوری رفتار میکنن انگار ما حاملشون کردیم😂😂  والا همه حا ...

هر کس شرایط خودش داره نمیشه قضاوت کرد کلا بعضی خانواده ها بی نهایت به زن باردار احترام میزارن وهواش دارن و این خیلی قشنگه

هر کس شرایط خودش داره نمیشه قضاوت کرد کلا بعضی خانواده ها بی نهایت به زن باردار احترام میزارن وهواش ...

تو‌فامیل ما کلا مردا هوای خانما رو دارن ،نمیزارن سینی سنگین بلند کنن ،کمک میکنن ،یکیم باردار باشه کلی بهش میرسن ،اونروز زنگ مارو زدن دیدم شوهر خالم یه کیسه انگور گرفته اورده ،گفت برای خودمون گرفتم گفتم برای شماهم بگیرم  مفیده ....

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.