2777
2789
عنوان

هر کسی بارداره تو خونه اش ظرف نمیشوره

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 108 پست
بیا این تاپیکمو بخون حتما تا آخرش بعضی زنا بقیه رو کلفت خودشون میبینن و بارداری رو بهانه میکنن واسه ...

خب شما خیلی بد تعریف کردی😊اینجا چنین چیزی بیان نشده دوست عزیز ،نباید اغراق و یا چیزی اضافه میکردی

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
خب شما خیلی بد تعریف کردی😊اینجا چنین چیزی بیان نشده دوست عزیز ،نباید اغراق و یا چیزی اضافه میکردی

بجان دوتا بچم اگه چیزی اغراق شده باشه 

همش عین حقیقته 

زن باردار که به خودش زحمت نمی‌ده یه سطل برداره از زمین چجور می‌تونه سه ساعت و نیم تو آرایشگاه بمونه😐😐😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بجان دوتا بچم اگه چیزی اغراق شده باشه  همش عین حقیقته  زن باردار که به خودش زحمت نمی‌ده ...

خب ایشون مگه اینا رو گفت تو تاپیکش؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
بجان دوتا بچم اگه چیزی اغراق شده باشه  همش عین حقیقته  زن باردار که به خودش زحمت نمی‌ده ...

متن استارتر رو با تاپیک خودتون مقایسه کنید حتی در صورت بالعکس کردن ماجرا هم چنین قضایایی بیان نشده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.

درسته که هوای خانم باردار رو داشت و اینکه منم توقع شستن ظرف رو ازش نداشتم فقط اینکه یه ظرف نگرفت دستش تعجب کردم گفتم تو خونه اش حتما کارگر داره خیلی عجیب بود

متن استارتر رو با تاپیک خودتون مقایسه کنید حتی در صورت بالعکس کردن ماجرا هم چنین قضایایی بیان نشده

زیاد فرقی نداره اونم فقط انگشت اشاره برا من نگرفت ولی نفس ماجرا همین حسو بهم داد

نه منظورم تاپیک خودمه  اما اگه اسی هم برعکس تعریف میکرد بخدا همه میومدن برعکس حرف میزدن

خب دیگه عزیزم یه سری رفتارا زشته ،اگر شما این ماجرا رو برعکس میکردی و‌تعریف میکردی نظرات اینگونه نبود اما اونحوری که شما تعریف کردی بله اون خانم باردار اشتباه کرده اما اینجا واقعا اشتباهی از ایشون نبوده چون خب جاریش که این رفتارا رو‌نداشته ،واقع بین باشید✨🌷انسانیت ،محبت و آزادگی حکم میکنه آدم واقعا هوای خانم باردار رو‌داشته باشه ،ماهم خب قبلا وقتی این شرایط رو نداشتیم هم کمک کردیم هم هوای همجنس خودمون رو داشتیم .

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
درسته که هوای خانم باردار رو داشت و اینکه منم توقع شستن ظرف رو ازش نداشتم فقط اینکه یه ظرف نگرفت دست ...

خانم ها توضیح دادن که تو خونه خودشون با مراقبت و استراحت کار میکنن شما خودت باردار بودی قطعا کمردرد و دل درد و سرگیجه و‌تهوع هاش رو تجربه کردی ...سه ماهه ی اولی که جنین هنوز کاملا جاش تثبیت نیست نیاز به مراقبت داره ،این که شما تو بارداری با اون شرایط به سلامتیت و جنینت احترام نگذاشتی اشتباه مطلقه ،کی با هفت ماه بارداری پا میشه ؟به خودت باید رحم میکردی .گفتم که احترام به خود الویته چون وقتی به خودت احترام نگذاری نیمتونی به بقیه هم احترام بگذاری

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
زیاد فرقی نداره اونم فقط انگشت اشاره برا من نگرفت ولی نفس ماجرا همین حسو بهم داد

ی اتفاقی افتاده و‌تموم شده انقدر کشش نده تا روحت آرام تر باشه ،شماهم از سری بعدی بلند نشو ولی انقدر هم ذهنت رو آشوب نکن .موفق باشید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
ی اتفاقی افتاده و‌تموم شده انقدر کشش نده تا روحت آرام تر باشه ،شماهم از سری بعدی بلند نشو ولی انقدر ...

من دست کم شعور یه تشکر رو دارم دوست عزیز اینکه من تو بارداری خودم کار میکردم به خودم مربوطه مشکل خاصی تو بارداری نداشتم و کسی هم نبود تو خونه ظرفای منو بشوره ولی اینکه به خودت برسی و بیای با بچه و شوهرت بشینی و بخوری و بقیه هم مثل کارگرت ببینی و وظیفه اش ببینی و  دور از ادبه و بارداری دلیلی بر پررویی نیست

واقعا ما خانما اگه نتونیم همدیگه رو درک کنیم چه انتظاری از آقایون باید داشت. من خودم قبل بارداریم خونه مادر شوهرم میرفتم همه کارهارو انجام میدادم. ولی الان که باردارم نه خودشون اجازه میدن من کاری کنم نه من الکی اصرار میکنم و فقط در حد جمع و جور کردن وسایل سفره که آوردن آشپزخونه یکم مرتب میکنم چون سرپا موندن پای ظرفشویی و خم راست شدن واسه سفره جمع کردن برای یه خانم باردار واقعا سخته. تو خونه هم اکثرا همسرم ظرفارو میشوره. والا موقعی که جاریم و خواهر شوهرام حامله بودنم اگه برای بر داشتن یه لیوان آب میومدن آشپزخونه من سریع میگفتم تو چرا بلند شدی هر کاری داری به خودم بگو. این حرف که تو این شرایط مهمونی نری هم واقعا غیر منطقیه. ماها اگه خونه همدیگه میریم واسه اینه که همدیگه رو دوست داریم و از بودن کنار هم لذت میبریم هیچ انتظاری هم از همدیگه نداریم والا

شما اگه تا هفت ماه کار میکردی خواست خودت بوده و بهتر بود که مراعات کنی و بیشتر مراقب خودت باشی و بقیه که باید درک میکردن و بهت میگفتن بشین که متاسفانه نگفتن

باران کوچولوی قشنگم من و بابایی عاشقتیم  

البته اینم حق با شماست که میگی یه تشکرم نکرده خوب اینجوری آدم واقعا حس بدی بهش میده. من خودم کاری نکنم هم چندین بار معذرت خواهی و تشکر میکنم و اینکه میرم همونجا تو آشپزخونه پیششون میشینم و صحبت میکنم که تنهاشون نذاشته باشم و حس بدی بهشون ندم

باران کوچولوی قشنگم من و بابایی عاشقتیم  
واقعا ما خانما اگه نتونیم همدیگه رو درک کنیم چه انتظاری از آقایون باید داشت. من خودم قبل بارداریم خو ...

کسی توقع ظرف یا کار رو از ایشون نداشت ولی توقع یه تشکر رو داشتم بارداری بیشعوری رو توجیه نمیکنه والا خودتونم که میگید سفره رو پاک میکردین در حد توانتون منم اگه کار میکردم خواست خودم بود ایشون تو خونه خودشون کارگر که ندارن یه بالاخره ظرف میشورن خوبه که آدم هوای خانم باردار رو داشته باشه ولی اونم باید کمی درک و شعور داشته باشه هر کسی باردار شد نباید بقیه رو زیر دست خودش ببینه

البته اینم حق با شماست که میگی یه تشکرم نکرده خوب اینجوری آدم واقعا حس بدی بهش میده. من خودم کاری نک ...

آفرین دقیقا منظور منم همین بود نه اینکه چرا ظرف نشسته