2777
2789
عنوان

هر کسی بارداره تو خونه اش ظرف نمیشوره

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 108 پست
ظرفای جاریشو که شسته  کلفت جاریش نیست که  میتونست نشوره

تو خونه مادرشوهرش ظرفای مهمون های مادرشوهرش رو شسته اون باید تشکر کنه به جاریش چه ربط داره؟! آره دقیقا میتونست نشوره جاری که مجبورش نکرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که اصلا ریسک نمیکنم🤷🏻تشکرم میکنم کلی اما بلند نمیشم چون فردا اگر اتفاقی برام بیفته همه میگن که ...

بارداری اولم خداروشکر مشکلی نداشتم مثل الان شما همه جا کمک میکردم. بارداری دومم استراحت مطلق بودم جایی نمیرفتم که کسی و اذیت نکنم. من حاملم به بقیه چه که بخاطر من بیفتن تو زحمت

(من اگر نیکم وگر بد، تو برو خود را باش) 
پس چجور پاشدی لباس پوشیدی آرایش کردی اینهمه راهو رفتی تا خونه ی میزبان  میموندی خونه ی خودت

من که کلا آرایش نمیکنم ،راه ماهم تا مهمانی که میریم دور نیست ،منم همیشه وقتی تماس میگیرن میگم راضی نیستیم به زحمت بیفتین بیایم و سعی میکنم کنسلش کنم که تو‌گرونی به مردم زحمت ندم  اما همیشه هم اصرار از طرف میزبانه 

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
تو خونه مادرشوهرش ظرفای مهمون های مادرشوهرش رو شسته اون باید تشکر کنه به جاریش چه ربط داره؟! آره دقی ...

ظرفای جاریم و شوهرش و بچشو هم شستم تازه قبلش سفره پهن کردم سالاد هم درست کردم عجب بابا شما خوبی

تو خونه هم آدم کار میکنه با کلی استرس همراهه که نکنه چیزیم بشه تازه کارای سنگینم نمیکنه آدم ،این بست ...

اوهوم والا منم دکترم بهم استراحت مطلق داده هیچ کاری نمیکنم آدم از اینا تعجب میکنه انتظار دارن زن باردار سه ماهه پا شه ظرفای مهمونی بشوره

اوهوم والا منم دکترم بهم استراحت مطلق داده هیچ کاری نمیکنم آدم از اینا تعجب میکنه انتظار دارن زن بار ...

توقع ظرف شستن نداشتم بعدم استراحت مطلق نبودن ایشون

پس چجور پاشدی لباس پوشیدی آرایش کردی اینهمه راهو رفتی تا خونه ی میزبان  میموندی خونه ی خودت

دیگه وقتی دعوت میکنن و اصرار دارن آدم میتونه دعوت یه آدم مسن یا بزرگتر از خودش رو رد کنه؟همین پریروز دعوت عموم اینا رو بخاطر مسافت یکم زیادش رد کردم اما یه جاهایی وقتی نزدیکی نمیشه😊

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
ظرفای جاریم و شوهرش و بچشو هم شستم تازه قبلش سفره پهن کردم سالاد هم درست کردم عجب بابا شما خوبی

ببین اینا کارای جاریت نبوده که کارای مادرشوهرت بوده یعنی اون باید انجام میداده ولی شما انجام دادین و کمک مادرشوهرتون کردین نه جاریتون 

اوهوم والا منم دکترم بهم استراحت مطلق داده هیچ کاری نمیکنم آدم از اینا تعجب میکنه انتظار دارن زن بار ...

من تا بلند میشم همه میگن نه تو بشین تروخدا بار شیشه داری🤷🏻قبل منم دو نفر دیگه باردار بودن کلا نمیزاشتیم بلند شن 😕 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
توقع ظرف شستن نداشتم بعدم استراحت مطلق نبودن ایشون

توقع تشکر هم نباید داشته باشین به اون چه شما به مادرشوهرتون کمک میکنید یا نه ؟! خب شاید استراحت نسبی هستن شرایط خوبی ندارن به شما نگفتن

اشکال نداره

حالا تو کردی .کارخوبی کردی کمک کردی

ولی اونم بارداره درکش حالا.جای دوری نمیره

من خودم پامیشم کار میکنم

ولی دیگه تو خونه م کار میکنم تو مهمونی ادم دوس داره استراحت کنه

من تا بلند میشم همه میگن نه تو بشین تروخدا بار شیشه داری🤷🏻قبل منم دو نفر دیگه باردار بودن کلا نمیز ...

درستش هم همینه دیگه والا زن باردار باید بقیه بیان تو کارای خونه هم کمکش کنن یه عمر نیس که همش نه ماهه تازه کلی ثواب داره

خب ظرفای مهمونی رو شستی دیگه!!!!خب شما قبلش رفتی کمک به میزبان برای جاریت نبوده که🤦🏻‍♀️.بعدشم یه ذره مهربانی و انسانیت به جایی برنمیخوره .

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.