چند شب پیش خونه مادرشوهر دعوت بودیم جاریم بچه دومشو بارداره سه ماهشه موقع جمع کردن سفره حتی پا نشد منم تنها این همه ظرف شستم حتی باردار بودم تا ماه هفتم هر جا میرفتم کمک میکردم ولی میخام بدونم تو خونه و زندگی خودشون آیا نمیشورن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من که اصلا ریسک نمیکنم🤷🏻تشکرم میکنم کلی اما بلند نمیشم چون فردا اگر اتفاقی برام بیفته همه میگن که ...
بارداری اولم خداروشکر مشکلی نداشتم مثل الان شما همه جا کمک میکردم. بارداری دومم استراحت مطلق بودم جایی نمیرفتم که کسی و اذیت نکنم. من حاملم به بقیه چه که بخاطر من بیفتن تو زحمت
پس چجور پاشدی لباس پوشیدی آرایش کردی اینهمه راهو رفتی تا خونه ی میزبان میموندی خونه ی خودت
من که کلا آرایش نمیکنم ،راه ماهم تا مهمانی که میریم دور نیست ،منم همیشه وقتی تماس میگیرن میگم راضی نیستیم به زحمت بیفتین بیایم و سعی میکنم کنسلش کنم که توگرونی به مردم زحمت ندم اما همیشه هم اصرار از طرف میزبانه
پس چجور پاشدی لباس پوشیدی آرایش کردی اینهمه راهو رفتی تا خونه ی میزبان میموندی خونه ی خودت
دیگه وقتی دعوت میکنن و اصرار دارن آدم میتونه دعوت یه آدم مسن یا بزرگتر از خودش رو رد کنه؟همین پریروز دعوت عموم اینا رو بخاطر مسافت یکم زیادش رد کردم اما یه جاهایی وقتی نزدیکی نمیشه😊
آخی من همیشه خانم باردار میبینم سعی میکنم بهش کمک کنم خیلی گناه دارن الانم که خودم باردارم هرکی سر راهم قرار میگیره کلی هوامو داره چه تو فامیل چه محل کار