2777
2789
عنوان

هر کسی بارداره تو خونه اش ظرف نمیشوره

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 108 پست
عزیزم  شما که از شرایط اون خانم خبر نداری،من باردار که بودم به دلیل خونریزی هیچ کاری نمیکردم و ...

خونریزی که نداشت هیچ مشکلی نبود ولی حداقل یه تشکر میکرد یعنی تو خونه خودش یه تیکه ظرف نمیبره بزاره آشپزخونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باردارم ،توخونه اره کارامو خودم میکنم اما بارداری خب سخته هی استراحت میکنم وسطش ...جایی هم برم اطرافیانم شعور دارن از یه خانم باردار انتظار کمک نداشته باشن  یعنی اکثر جاها همینه خانم بارداری اگر  بلندم شه همه میشوننش

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.

شاید نمیتونه من بچه اولم خیلی حالم بد بود همه کارا رو شوهرم میکرد بچه دوم نسبت به اولی بهتر بودم ولی به زور کار میکردم سردرد و سرگیجه شدید داشتم خیلیم سنگین میشدم .. هرجا هم میرفتم هیچکاری نمیکردم خونه خودم به زور کار میکردم چه برسه به خونه بقیه .. ولی الان که حامله نیستم همه کار میکنم 

کاربر قدیمی هستم .. اسم کاربریم اسمیه که دخترم برای عروسکش گذاشته .. دختر نازنازی 🥰 توضیح دادن نشانه ی ضعف است! وقتی سعی میکنید مطلبی را به کسی که درکی از ان ندارد بفهمانید ، اتفاقی مثل ریختن پارچ اب در یک لیوان می افتد لیوان از نداشتن گنجایش کافی سر ریز میشود ادم ها هم همینطور .. اگر میخواهید همیشه در ارامش باشید انتظارتان از ادم ها به صفر برسانید نه توضیحی به کسی بدهید نه انتظاری داشته باشید ...

شما انتخاب خودت بود وقتی باردار بودی میرفتی کار زیاد میکردی من باردار بودم ظرفم نمیشستم همسرم میشست یا ماشین 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

نمیدونم والا چی بگم. من سر بچه دومیم دوماه خونریزی داشتم اما کارامو خودم میکردم جایی هم نمیرفتم که کسی و اذیت نکنم فقط خونه بابام. وقتس نمیتونیم کاری کنیم جایی هم نریم

(من اگر نیکم وگر بد، تو برو خود را باش) 

تو خونه خودشون ظرف دو نفرو میشورن نه اینکه نیم ساعت سرپا باشن ظرف مهمونی بشورن 😐 شما هم از سادگی خودت بوده هفت ماه کار میکردی من دکترم بهم گفته باید استراحت کنی سرپا نمونی منم هیچ کار نمیکنم شاید به اونم گفتن شما خبر نداری

نمیدونم والا چی بگم. من سر بچه دومیم دوماه خونریزی داشتم اما کارامو خودم میکردم جایی هم نمیرفتم که ک ...

وقتی دعوت میکنن آدم مجبوره بره ،من مجبور بودم دوسه جا برم خودم کلا بلند نمیشم ،خب شرایط یه خانم باردار با زمانای عادی فرق میکنه دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
من باردارم ،توخونه اره کارامو خودم میکنم اما بارداری خب سخته هی استراحت میکنم وسطش ...جایی هم برم اط ...

خانم باردار به نظرم نمیتونه پا شه از جاش جایی هم مهمونی نره که بیشتر استراحت کنه 

همه هم مث هم نیستن من ماه چهارمم. یه لیوانم ک میشورم بعدش باید دراز بکشم توروخدا خانومای باردارو ب ...

انتظار داشته بلند شه کارم کنه😑

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
عزیزم میفهمم سختت بوده  ولی شما هم میتونستی نشوری  البته شما کار خوبی کردی  و درست ...

اون کاربری که یسری براش تاپیک زدید متاسفانه هنوز لغو کاربری نشده

زخم هایت را پنهان کن!اینجا مردم خیلی با نمک شده اند...!
تو خونه خودشون ظرف دو نفرو میشورن نه اینکه نیم ساعت سرپا باشن ظرف مهمونی بشورن 😐 شما هم از سادگی خو ...

یعنی یه تیکه ظرف از رو زمین نمیتونین بردارین یا زبون ندارین یه تشکر کنید