2777
2789
عنوان

هر کسی بارداره تو خونه اش ظرف نمیشوره

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 108 پست
خانم باردار به نظرم نمیتونه پا شه از جاش جایی هم مهمونی نره که بیشتر استراحت کنه 

وا چه ربطی داره!!!مهمونی دعوت میکنن یا میری نگهت میدارن میمونی دیگه!اینکه شما بلند شدی تو بارداریت و به خودت اهمیت ندادی به خودت مربوطه اما در اطرافیان ما کلا اینجوریه خانمی باردار باشه اصلا بلند نمیشه اگرم بلند شه همه اصرار دارن که بشین .شماهم نباید از یه خانم باردار انتظار داشتی باشی ظرف برداره یا بشوره یا هرچیزی .

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی دعوت میکنن آدم مجبوره بره ،من مجبور بودم دوسه جا برم خودم کلا بلند نمیشم ،خب شرایط یه خانم بارد ...

حرفتون درست. ولی وقتی کسی که شرایط بارداریش راحته و دکتر گفته مشکلی نیس یه استکان جا به جا کنه بد نیس. بعضی هاهم خیلی ناز الکی میکنن

(من اگر نیکم وگر بد، تو برو خود را باش) 
میدونم  کلی هم توی پیغام هاشبد و بیراه بارم کرد

نباید تاپیک رو قفل میکردید که دسته جمعی نی نی یار رو تگ میکردیم بلکه شرش کم بشه از سایت

زخم هایت را پنهان کن!اینجا مردم خیلی با نمک شده اند...!
حرفتون درست. ولی وقتی کسی که شرایط بارداریش راحته و دکتر گفته مشکلی نیس یه استکان جا به جا کنه بد نی ...

من دارم خداروشکر بارداری عادی رو‌میگذرونم اما واقعا کارای خونه رو میکنم هی باید بینش استراحت کنم اخرشبم با کمر دردو سرگیجه سر میکنم ،تو مهمانی هم خب اکثرا اطرافیان نمیزارن خانمی که بارداره بلند شه  نمیدونم فقط ما اینجوری هستیم شاید

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
وا چه ربطی داره!!!مهمونی دعوت میکنن یا میری نگهت میدارن میمونی دیگه!اینکه شما بلند شدی تو بارداریت و ...

یعنی تو خونه خودشونم یه استکان بر نمیدارن یا شعور یه تشکر ندارن 

یعنی یه تیکه ظرف از رو زمین نمیتونین بردارین یا زبون ندارین یه تشکر کنید

نه من با توجه به شرایطم اصلا خم و راست نمیشم در ضمن تشکر وظیفه مادر شوهرته نه جاریت تو خونه جاریت که ظرف نشستی چه بی ادبی شما

وای دقیقا حرف منم همینه

والا. میتونن تو ماشین بشینن در حالی که با ماشین جایی رفتن از همه چیز خطرناک تره اما ظرف شستن و یه ظرف جمع کردن جیزه

(من اگر نیکم وگر بد، تو برو خود را باش) 
نه عزیزم انتظار کار نداشتم فقط تعجب کردم اصلا تا آشپز خونه هم نیومد گفتم شاید تو خونه ظرفاش مونده با ...

منم نمیرم😕الان دخترخالم و دونفر دیگه هم باردارن اونا هم اصلا نمیرن .خب قبلش که باردار نبودیم کار میکردیم اما الان که نمیشه ،ضمنا کار خونه ی آدم خیلی کمتره و هی میشه استراحت کرد اما تو مهمانس نمیشع

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
عجب بابا اینا خیلی باکلاسن لعنتی ها 😂

برن گمشن 

انگار از دماغ فیل افتادن 

بعد ناهار گشنه شده بود،برگشت به مادرشوهرم گفت میوه بده بخورم،مادرشوهرم میوه نداشت خجالت زده شد،گفت یه سیب هست،رفت واسش سیبو شست اورد،خانم یه گاز زد برد انداخت تو سینک گفت نمی‌خورم  

حالم بهم میخوره ازش