2777
2789
عنوان

هر کسی بارداره تو خونه اش ظرف نمیشوره

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 108 پست
والا. میتونن تو ماشین بشینن در حالی که با ماشین جایی رفتن از همه چیز خطرناک تره اما ظرف شستن و یه ظر ...

من اصلا توقع ظرف شستن ازش نداشتم ولی قشنگ بود یع تشکر بکنه در حالی که من هفت ماهم بود خونه خودش رفتم گفتم ظرف بشورم خسته ست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم خداروشکر بارداری عادی رو‌میگذرونم اما واقعا کارای خونه رو میکنم هی باید بینش استراحت کنم اخر ...

ن برای ماهم اطرافیان خیلی میگن که بشین اما من ادب برام حکم میکنه بخاطر احترام به صاحبخونه یه تکونی به خودم بدم. 

(من اگر نیکم وگر بد، تو برو خود را باش) 
نه من با توجه به شرایطم اصلا خم و راست نمیشم در ضمن تشکر وظیفه مادر شوهرته نه جاریت تو خونه جاریت که ...

تو خونه هم آدم کار میکنه با کلی استرس همراهه که نکنه چیزیم بشه تازه کارای سنگینم نمیکنه آدم ،این بستگی به فرهنگ اطرافیان داره دیگه که واقعا از یک خانمی که بارداره انتظار حتی یه لیوان برداشتن نداشته باشن ،قبلش به هرحالتی کمک میکرده دیگه:»

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
منم نمیرم😕الان دخترخالم و دونفر دیگه هم باردارن اونا هم اصلا نمیرن .خب قبلش که باردار نبودیم کار می ...

منم توقع ظرف شستن نداشتم ازش میومد هم نمیزاشتم بشوره ولی یه جوری رفت رو مبل نشست بعدم که من اومدم یه تشکر خالی نکرد 

من اصلا توقع ظرف شستن ازش نداشتم ولی قشنگ بود یع تشکر بکنه در حالی که من هفت ماهم بود خونه خودش رفتم ...

اسی همین الان یه تاپیک بزن بگو من حاملم رفتم خونه مادرشوهرم،بعد غذا کشیدم کنار و اصلا لیوانمم برنداشتم ببرم بذارم آشپزخونه،جاریم همه ی ظرفارو شست 

ببین چیا میگن😂😂

اینجا همیشه برعکسن

من اصلا توقع ظرف شستن ازش نداشتم ولی قشنگ بود یع تشکر بکنه در حالی که من هفت ماهم بود خونه خودش رفتم ...

اینجا نمیشه حرف حق زد. همه طلبکارن باید بهشون بگیم اره بشینید روی پر قو بادتون بزنیم که خدایی نکرده حالتون بد نشه. انگار خودمون باردار نشدیم و نمیدونیم یه زن باردار چه شرایطی داره

(من اگر نیکم وگر بد، تو برو خود را باش) 
ن برای ماهم اطرافیان خیلی میگن که بشین اما من ادب برام حکم میکنه بخاطر احترام به صاحبخونه یه تکونی ب ...

من که اصلا ریسک نمیکنم🤷🏻تشکرم میکنم کلی اما بلند نمیشم چون فردا اگر اتفاقی برام بیفته همه میگن که خب بلند نمیشد ،خب نمیکرد .احترام به دیگران خیلی خوبه اما در درجه اول احترام به خود باید باشه چون تا وقتی به خودت احترام نگذاری بقیه هم یاد میگیرن ازت انتظار بیجا داشته باشن .

شما شاید خیلی سرحال باشی اما خیلی ها اینطوری نیستن👌🏻

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
من که اصلا ریسک نمیکنم🤷🏻تشکرم میکنم کلی اما بلند نمیشم چون فردا اگر اتفاقی برام بیفته همه میگن که ...

پس چجور پاشدی لباس پوشیدی آرایش کردی اینهمه راهو رفتی تا خونه ی میزبان 

میموندی خونه ی خودت

منم توقع ظرف شستن نداشتم ازش میومد هم نمیزاشتم بشوره ولی یه جوری رفت رو مبل نشست بعدم که من اومدم یه ...

خب چرا باید ازشما تشکر کنه!!!بخدا ما قبل بارداری همه کار میکردیم اما وقتی میشستیم انتظار نداشتیم بقیه ازمون تشکر کنن که !باید میزبان تشکر میکرده نه مهمان که جاریت بوده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.