2777
2789
عنوان

داداشهاهاتون واستون چه کارهایی می‌کنند ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 77 پست
مرسی عزیزم اخه خودشون میدونن چقد دوستشون دارم به خاطر همین هرچی بگم نه نمیگن 

منم دوستشون دارم اما وقتی بی محبتن به چه درد میخوره

کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره🤭🤭😂😂😂😂😂🤭🤭
من چی بگم‌که زنشو خودم انتخاب کردم و اصرارررر که دختر خوبیه و چقد خوشحال بودم😕 خداشاهده اصلا خواهر ...

بله خیلی سوختن داره 

تا الان هیچ آزاری نرسوندم هر حمالی بگی کردم 

اما به قول شما دریغ از یه سلام گرم

میدونم خدا جوابشو میده 

چون من حتی الانم خیرش رو میخوام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دوستشون دارم اما وقتی بی محبتن به چه درد میخوره

شاید خودشونم مشکلاتی دارن 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
قند تو دلم خواهر آب میشه مگه نه  چقدر پیش شوهر پز میده مگه نه

خیلی😂

چند بار پیش اومده مادرشوهرم اینا بهم پروندن یه چیزی

من به احترام سادات بودنش سکوت میکنم ولی داداشام پیشم باشن جوابشو میدن

مخصوصا اوایل ازدواجم که زیاد پیش میومد اما بخاطر همین پشتیبانی داداشام تقریبا الان صفر شده😅

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
بله خیلی سوختن داره  تا الان هیچ آزاری نرسوندم هر حمالی بگی کردم  اما به قول شما دریغ از ...

بخدا تنها جایی که دارم برم خونه مادرمه

توی روشون نمیبنم که برم خونشون

حداقل برام درس شده خودم با خواهرشوهرام خیلی گرم میگیرم و همیشه دعوتشون میکنم

اما خودم حس بی کسی دارم😓 

تنت سلامت باشه عزیزم چه میشه کرد

بله خیلی سوختن داره  تا الان هیچ آزاری نرسوندم هر حمالی بگی کردم  اما به قول شما دریغ از ...

منم 

جلو خودشون و زنشون دو لا راست میشم حرفی بزنن جواب نمی‌دم چون مامان بابا ناراحت میشن باز آخر یه میشی میزنن میرن

بخدا همیشه خواهر شوهر بد نیست عروس بدذات هم هست خدا سرشون بیاره فقط منتظر عدالت خدام

کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره🤭🤭😂😂😂😂😂🤭🤭
خیلی😂 چند بار پیش اومده مادرشوهرم اینا بهم پروندن یه چیزی من به احترام سادات بودنش سکوت میکنم ولی ...

میبینی خیلی موثره خدا حفظشون کنه

متاهلم

اصلا سراغی ازم نمیگیره

حتی میرم پیششون میگه اینقدر نیا خونمون حوصله بچت رو ندارم

با شوهرم هم که قهره😑

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
میبینی خیلی موثره خدا حفظشون کنه

اره واقعا تاثیرش تو زندگیم زیاد بوده

سلامت باشی عزیزم🤍

خدا خونواده شمارو هم برات نگه داره

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

دلداش ندارم اما داییم از داداش بیشتر بوده

چـادر من!!! ❤️❤️تــو بــامـن بـزرگ شدی!🙆‍♀️درتـمام لحظات زندگی ام همرام بـودیـ  با من زیر باران ☔🌧️🌀ماندی و خیس شدی  با من قد کشیدی تغییر کردی با من زیر افتاب گرمت شد.. .من یک محجبه ام برایم از سختی هایش بهانه بیاور!😶ولی بدان حرفایت روی من اثر ندارد🙃من در این دنیا باحجاب بودنم را باهیچ چیز عوض نمی کنم😊😍❤️شاید از نظر بعضی ها زیبا نباشد 🤪ولی تمامم را به رخ هرکس و ناکسی نمی کشم 😎 "حجاب" مهر عنایت حق بر قامت فرشتگان زمین است ❤️🧡💛💚💙💙💜  تاریخ هیچوقت فراموش نمیکنه اون روزه روبه روی ضریح  امام رضا علیه السلام چادر سفید رو سرمنو قرآن بدست تو که از استرس یه آیه رو ده بار میخوندی ومنی که چشم دوخته بودم به گلای چادرو زبونم بند اومده بود. بلافاصله بعد گغتن بله بتو دستمو گرفتی و در گوشم گفتی.((تا اخر لحظه ای عمرت مال خودمی.... ومال خودم.. بعد از گذشتن این همه روزو ساعت این جمله ی تو هرشب میاد تو ذهنمو و گوشم  انگار تازس و همین الان گفتی چون هیجوقت کم نزاشتی و نزدی زیز حرفت...  من حاضرم بمیرم ولی یه روز بدون تو نمونم  زندگی بدون تو مثل مردن از عطش و خورذن آب و سیر نشدنه... 💔خداایا هیچ کاری و.. هیچ کاری نمیتونه شکر گزاری منو بابت نعمتات نشون بعده پس خودت یجور حساب کن مهربونم💜❤️💔