2777
2789
عنوان

داداشهاهاتون واستون چه کارهایی می‌کنند ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 77 پست
دست و دلبازه تنها کاری که خیلی خوشحالم این بود پس انداز کرد برام ساعت خرید  یا وقتی میگفتم من ...

الهی شوالیه ی زندگیته 

قهرمان زندگی خودت باش    حدیث چشم مگو      باجماعت کوران

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداشا بلدن از پدر مادر بکنن ببرن بعدمقیافه حق بجانب برا ما بگیرن انگار وظیفه پدرومادر بوده به اونا برسن

اما دختر چون دختره شوت شده خونه شوهر دیگه تمومه 

البته نیشی کنایه ای باشه خودشون و زنشون کوتاهی نمیکنن😂

کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره🤭🤭😂😂😂😂😂🤭🤭
داداشا من هرکاری بگم برام انجام میدن هرچی بخوام بهم میدن 

خیلی آقان قدرشونو بدون

کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره🤭🤭😂😂😂😂😂🤭🤭

کلا ارتباطی باهام ندارن

البته اینکه من اصلا داداش ندارم هم تو این موضوع بی تاثیر نیست

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

اصلا یادش نمیاد من هستم ولی از حق نگذریم بیست روزیه کفتراشو اورده خونمون صب به صب پیام میده ابجی گلم به کفترا دون اب بده بوس ولی وقتی ببینه گرم رفتار میکنه فقط زنگ وپیام کمک نداره

داداشم ماه بود  عشقم بود ، همه جوره هوامو داشت اما پس از زن گرفتن ....هیچی حتی احوال پرسی&nbs ...

من چی بگم‌که زنشو خودم انتخاب کردم و اصرارررر که دختر خوبیه

و چقد خوشحال بودم😕 خداشاهده اصلا خواهرشوهر بازی در نمیارم

اصن یه شهر دورم ۲ ساله ازدواج کردم ۲ بار خودشون دعوت کردن رفتم خونشون

فقط حالم خوب میشه با یه زنگ واحوال پرسی

که از بس خودم زنگ زدم خسته شدم🥴بیشعورای نامرد

همین؟!

مثالش بود اون🤨

جمله اول گفتم خیلی هوامو دارن

میخواستم همه رو تایپ کنم خیلی زیاد میشد🤗

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
خیلی آقان قدرشونو بدون

مرسی عزیزم اخه خودشون میدونن چقد دوستشون دارم به خاطر همین هرچی بگم نه نمیگن 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
خیلی هوامو دارن خیلی بیشتر از خواهرام هنوز هم بعد از شش سال،هر دفعه هم میان خونمون شوهرمو میکشن کن ...

قند تو دلم خواهر آب میشه مگه نه 

چقدر پیش شوهر پز میده مگه نه