2777
2789
نمیدونم والا منم یه مدت یه قرص مصرف میکردم همینطوری شده بود اصلا نبود حتی سه تا داروی جایگزین نوشت ...

رفتم عوض کردم بهم اس سی تالوپرام داد وای خدا انقدر حالمو بد کرد نتونستم ادامه بدم شدیدا ضعف و گرسنگی بهم میداد کلی به دکتر سفارش کرده بودم که دارویی بده برا پرخوری عصبیم و تپش قلب 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم عوض کردم بهم اس سی تالوپرام داد وای خدا انقدر حالمو بد کرد نتونستم ادامه بدم شدیدا ضعف و گرسنگی ...

دیگه گاهی اوقات چند تا دارو باید عوض کنین تا ببینین کدوم بهتون سازگاره

انشالله زودتر مشکلتون حل بشه

خیلی در حد معجزه لاغرم کرده بود هم اشتهامو صفر کرده بود هم انرژی بهم میداد واسه کارهای روزمره

من عصبی و ناراحت ک  میشیم هر چی دم دستمه میارم میخورم و اشک میریزیم😂😂مامانم میگه من تاحالا ندیدم کسی این مدلی ناراحت بشه🤭🤭🤭

من دکترا به خاطر افسردگی و دردهای عصبی عضلانی، زیاد بهم دادناما هیچ کدوم رو نخوردمفکر میکردم چاق میش ...

سلام ،شما درد های عضلانی عصبی تون خوب شد منم مثل شما در ها داغونم کرده