2777
2789
ای نامردا خو زودتر میگفتین رژیم گرفتم پوستم کنده شد شقاق گرفتم ریزش مو گرفتم  چه عالی  نتی ...

نه اصلا و ابدا عارضه نداشت خیلی خیلی عالی بود . گیر نمیاد دیگه. منم ده کیلو کم کرده بودم باش . بعدش دوازده کیلو چاق تر شدم..هیچ جا گیر نمیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازگیا ینی کی؟شما چه داروخونه ای رفتی کدوم شهری

از دو ماه پیش عمم و‌بابابزرگم و خالم و ما دنبالش بودیم نبود آخرش دکتر عمم گفته بود چن تا داروخونه آوردن که نسخه متخصص میخواد و یه مقدار محدود میدن.مام تقریبا یه ماهی میشه گرفتیم.راستی فلوکسیتین۲۰ اینجا راحت پیدا میشه۱۰ نیس.من تبریزم

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚
نمیاد انقد دنبالش رفتم پدرم درومد مامانم همش دعوام می کرد چون بچمو میذاشتم خونه اونا خودم میرفتم دنب ...

آخی عزیزم هر چیز خوبی تحریم میشه سرخوشی هم همراهش میاورد یعنی ضد افسردگی و شادی آور هست شنیدم 

من الان مصرف نمیکنم این قرص و واسه همینه خیلی وقته دنبالش نرفتم  زنگ بزنین به هلال احمر یا سیز ...

اتفاقا زنگ زدم ادرس یه داروخونه داد بالا شهر . کلی تو راه بودم تا رفتم و پیدا کردم یه خانوم بداخلاق اونجا بود سر تکون داد که نه نداریم

آخی عزیزم هر چیز خوبی تحریم میشه سرخوشی هم همراهش میاورد یعنی ضد افسردگی و شادی آور هست شنیدم 

اگه میدونستم فلوکستین تحریم میشه اخرین بار که خریدم ده تا کارتنش میخریدم. اخرین بار از داروخانه سرکوچه مون خریده بودم. راستی هیچ داروخانه داری نگفته بخاطر تحریم گیر نمیاد . اصلا معلوم نیست برا چی این طوری شده

اتفاقا زنگ زدم ادرس یه داروخونه داد بالا شهر . کلی تو راه بودم تا رفتم و پیدا کردم یه خانوم بداخلاق ...

نمیدونم والا

منم یه مدت یه قرص مصرف میکردم همینطوری شده بود اصلا نبود حتی سه تا داروی جایگزین نوشت گفت اول این نبود اون دو تا ولی جایگزین اولی و دومی هم نبود مجبور شدم سومی رو که گفته بود بخرم بعد یه سال که دوباره رفتم چکاپ دکترم گفت برو همون قرص اولی رو بخر الان دوباره تو بازار هست

شمام به دکترت بگو داروتونو فعلا عوض کنه و جایگزین بده

حالا من فوم‌ شستشوی صورتم گم شده انگار  azcleier میزدم کلا نیس

خیلی بده ادم چیزی که خیلی به بدنش سازگاره یدفه گیر نیاد.به نظرم وقتی چیزی به بدنمون سازگاره همون وقت بریم داروخانه چندتا دیگشم بخریم