یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد… . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
الان ده روزه یبوستم یبار دسشویی رفتم باکلی خونربزی دکتر گف باید کرونات خوب شع بعد احتمالاازکروناس حا ...
دمیترون مصرف نمیکنی؟
“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد… . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
هزاز کوفت زهرماری مصرف کردم از روغن زیتون بگیز تا هرچی ذلت بخاد کردم هیچی فایده نداره گلیسرین تزریق ...
مه میگم اگه قرص دمیترون میخوری یبوستت فقط بخاطر همونه
اگه قطع کنی بعد دو سه روز خوب میشی