2777
2789
طبق تجربه من دختره😁🥰

واقعا"؟ توکل به خدا هر چی خودش صلاح بدونه راضی ام ، دخترم باشه که بهتر😊 از رو عکس سونوی ان تی هم میتونی حدس بزنی؟

مامان‌‌‌‌ ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا"؟ توکل به خدا هر چی خودش صلاح بدونه راضی ام ، دخترم باشه که بهتر😊 از رو عکس سونوی ان تی هم می ...

نع من اینو از یه پیر زن شنیدم برا خودم گفت اینجوری میشی دختره تا حالا یه نفر دیگه ام گفت اینجوری میشم دختر بود حالا ببینیم برا شما هم درست در میاد😁

🥰😍
بچه نذر دردانه های امام حسینه. انشالله خدا بهش نظر کنه.

آخی عزیز دلم

من رو هم خیلی تو این دوران دعا بکن 

حتما هر روز برا نی نی صدقه بذار کنار و چهار قل و یس بخون براش

خوب نیست عااااااالیه، یه کوچولوی رشید و خوش تیپ داری. نه نگفت راستش نپرسیدم آنقدر دنبال طول سرویک ...

چ حس قشنگی😍😍اول شبی انرژی گرفتم 

گل انشاالله سلامت بغلش بگیری برا منم دعا کن خسته شدم در عذابم دعا کن دلشاد بشم

آخی عزیز دلم من رو هم خیلی تو این دوران دعا بکن  حتما هر روز برا نی نی صدقه بذار کنار و چهار ...

حتما 

از صمیم قلب برات دعا می کنم به آرزوی قلبیت برسی.

روزی دوبار یس و حجرات می خونم و چله زیارت عاشورا گرفتم.

بازم هرچه به کرم خدا و ائمه باشه خیر هست انشالله

حتما  از صمیم قلب برات دعا می کنم به آرزوی قلبیت برسی. روزی دوبار یس و حجرات می خونم و چله زی ...

ان شاءالله فرزندت از یاران آقا امام زمان و از شیعیان واقعی و نور چشمانت باشه 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

خدا از دهنت بشنوه. انشالله  لک بینی مهم نیست. خدا دردانه ات رو برات نگه داره.

واچه حرفامیزنی خوب سن.بارداریت خیلی کمهمشخصه که جنین دیده نمیشه برامنم دیده نشد علایمم اوایل حالت تهوع داشتم الان دیگه ندارم توکلت بخدا باشه دکترازیادی ادمو میترسونن همین استرس شما میتونه همه چیو بدتر کنه 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
چ حس قشنگی😍😍اول شبی انرژی گرفتم  گل انشاالله سلامت بغلش بگیری برا منم دعا کن خسته شدم در عذا ...

عزیزدلم

انشالله خدا کمک می کنه.

فقط امیدوار به خدا باش.ببین من کلامی و زبانی خیلی اسم خدا رو می بردم ولی واقعا و قلبا امیدم به علم پزشکی و آمپولها و داروها و فلان دکتر فوق تخصص و رویان و ابن سینا و... بود.

وقتی که تو شرایطی قرار گرفتم که مضطر شدم که دیگه هیچ کس و هیچ چیز نمی تونست کمک کنه.

مثل مثال قرآن که میگه انگار قایقت شکسته و تو یه دریای طوفانی داری غرق میشی...

اون زمان دیدم همه پشتوانه من خداست.که واقعا هست و فقط زمانی اتفاق می افته که او بخواهد.

و اگر بخواهد کافیه اشاره کنه. مرده زنده میشه.

از خدا بخواه با تمام وجود که برات خیر و خوبی بخواهد.

حتما  از صمیم قلب برات دعا می کنم به آرزوی قلبیت برسی. روزی دوبار یس و حجرات می خونم و چله زی ...

عزیزم دلیل سقطاتون چی بود؟الان دارو ضدسقط چی استفاده میکنی؟دکترت کیه،؟اخه منم چهارتا سقط داشتم

خدایا کمک.کن منم به ارزوم برسم
دوست جونم پس لک بینی دیشب چی؟ اینکه سونو فقط ساک خالی خالی دید چی؟ نا شکر نیستم ولی دلم از خدا خیل ...

خانوم عزیز شما اولا باید اصلاح مزاج بکنی 

انشالله که این بارداری سرانجام داره 

ولی اگر نبود یه دستور میگم اجراش کن خیلی خیلی جوابه 

حدف فست فود چیپس و پفک و پنیر پیتزا  رب صنعتی و غذاهای سرد مثل سالاد شیرازی و ماست و دوغ 

هفته ایی دوبار عدسی با آب قلم و فلفل قرمز و زنجفیل 

به مدت چهل روز  نصف استکان از عرق نعنا و عرق رازیانه و عرق فراسیون قاطی کن باهم بخور  

حتما توی غذاها باید زنجفیل و دارچین و فلفل باشه 

صبحونه یه روز درمیون سه شیره و ارده 

روز بعدش هم نون و پنیر سیاهدونه یا گردو 

بجای چایی میتونی از دمنوش به استفاده کنی 

سیرابی .گوشت بلدرچین و گوشت شتر تو رژیم غذاییتون باید باشه هم خودتون هم همسرتون 

صبحونه روز جمعه خودتون و همسرتون  پیاز سرخ کرده کمی هم کره بزن روش تخم مرغ بزن با زیتون و نون سنگک بخورین 

روزانه قرص ژل رویال داروخونه داره  ویتامین ایی ث و امگا ۳ و d3جفتتون باید بخورین 

البته خانوما فولیک اسید ۵ هم اضافه باید بخورن 

به مدت ۷ روز روغن سیاهدونه رو داخل پنبه بریزین داخل ناف و چسب بزنین بهش  شب تا صبح بمونه 

کمرتون رو مخصوصا شبا روغن سیاهدونه بمالین  

دوران پریود ترشی و سردیجات مثل دوغ و ماست اصلا نخورین

این روش تا نود درصد روی بارداری برای خانومایی که باردار شدن و سقط داشتن جوابه 

مممنونم از راهنماییت عزیزم لطف کردی

مدام دست بکش شکمت و سوره حمد بخون 

مدام صلوات مخصوص حضرت فاطمه زهرا بخون 

مدام شکر گزاری کن  بگو خدایا شکرت که این فرزند سالم و صالح رو توی رحم من قرار  دادی 

هی تلقین کن که همه چیز عالیه

انشالله خداوند برات بهترینارو رقم میزنه