2777
2789
به لطف و رحمت خدا این بارداری من با موفقیت به پایان رسید و پسرم در تاریخ ۱۴۰۱/۲/۱۰ در ۳۷ هفته و۱ روز ...

سلام عزیزم.مبارکه.پست هاتون رو خوندم و متوجه شدم تو این مسیر چقدر تلاش کردید و سختی کشدید.خداروشکر زحماتتون ب سرانجام رسید،انشالله خدا فرزندتون رو حفظ کنه و همیشه سلامت و شاد باشید.

منم یک سقط فراموش شده در ۶ هفته داشتم.الان زیر نظر فروتن،داروهای دکتر رزاقی رو مصرف میکنم از جمله آمپول پروژسترون،شیافش،انوکسا ۶۰۰۰ و سرم.خیلی نگرانم با این حجم پروژسترون ک بهم داده،خدایی نکرده اگه قلبش تشکیل نشد مجبور ب کورتاژ بشم.بقدری نگرانم ک الان ۵ صبحه و من خواب ندارم چون واقعا فوبیا این مساله رو دارم.خواستم از داروهای مصرفی شما تو بارداری آخر بپرسم واینکه زیر نظر کدوم دکتر بودین؟ممنونم

سلام عزیزم.مبارکه.پست هاتون رو خوندم و متوجه شدم تو این مسیر چقدر تلاش کردید و سختی کشدید.خداروشکر ز ...

سلام عزیزم خوبید خیلی از لطف شما سپاسگزارم 

انشالله بارداری خیلی خوبی رو پشت سر بگذارید و به سلامتی فرزندتان را در آغوش بگیرید.

من تا هفته ۱۲ بارداری زیر نظر خانم دکتر مشایخی فوق تخصص ناباروری بودم و دارو هام شیاف پروژسترون ۴۰۰ و یه جا که لک بینی پیدا کردم آمپول پروژسترون روزی دو تا و شیاف هم روزی دو تا با قرص پردنیزولون ۵۰ یک چهارم بود، من به واسطه مشکل خونی ام آسپرین و آنوکساپارین نداشتم.

از هفته ۱۲ به بعد رفتم زیر نظر دکتر پور انصاری فوق تخصص پریناتولوژی و قرص پردنیزولون حذف شد و لووتیروکسین به خاطر کم کاری خفیف تیرویید که داشتم اضافه شد و کماکان شیاف بود تا پایان بارداری. به جز مکمل‌ها کل داروهای من همین بود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خوبید خیلی از لطف شما سپاسگزارم  انشالله بارداری خیلی خوبی رو پشت سر بگذارید و به س ...

مرسی عزیزم از راهنماییت.از دکتر پورانصاری راضی بودید؟بنظرتون منم از هفته ۱۲ برم پیشش قبولم میکنه؟با این داروهایی ک استفاده میکنم باهام ادامه میده؟

مرسی عزیزم از راهنماییت.از دکتر پورانصاری راضی بودید؟بنظرتون منم از هفته ۱۲ برم پیشش قبولم میکنه؟با ...

عالی بود به خدا 

پسرم رو مدیونشم

خدا خیرش بده چقدر با دقت بررسی ام می کرد  چقدر تیز بینانه تمام نکات رو در نظر می گرفت، هرجا دچار مشکل می شدیم فوری با پزشکان مرتبط کمسیون می گرفت و فقط به نظر خودش اکتفا نمی کرد. هر بار سونو و ویزیت حداقل ۳۰ دقیقه طول می کشید اصلا سمبل نمی کرد.

چقدر دلسوزانه کار کرد

باورتون نمیشه من زایمانم رو با ایشون نبودم متاسفانه ولی بعد از زایمان منشی اش باهام تماس گرفت و حال خودم و بچه رو پرسید تا این حد دلسوزند.

واقعا از صمیم قلب براشون دعا می کنم.

عالی بود به خدا  پسرم رو مدیونشم خدا خیرش بده چقدر با دقت بررسی ام می کرد  چقدر تیز بینا ...

چقدر خوب عزیزم.من قبل بارداری مریض دکتر رزاقی بودم ولی رفت خارج از کشور و مریضاش رو فرستاد پیش دکتر فروتن.فروتن خیلی سرش شلوغه و اصلا برام وقت نمیزاره.من نامه از رزاقی داشتم دادم به فروتن طبق اون نامه داروهامو تجویز کرد.میخوام دکترمو عوض کنم چون سرش شلوغه اصلا وقت نمیزاره.ممنون میشم اسم کامل دکتر پورانصاری و اینکه مطبشون کجا هست رو بفرمایید

چقدر خوب عزیزم.من قبل بارداری مریض دکتر رزاقی بودم ولی رفت خارج از کشور و مریضاش رو فرستاد پیش دکتر ...

انشالله خیر باشه عزیز 

من که خیلی خیلی راضی بودم

دکتر پریچهر پور انصاری

مطبشون تو گاندی هست

تلفن 02188642883

سلام عزیزم.مبارکه.پست هاتون رو خوندم و متوجه شدم تو این مسیر چقدر تلاش کردید و سختی کشدید.خداروشکر ز ...

سلام من شرايطم شبيه به شماست و اين بارداريه سومم هست ميشه بگين كم خونيتون چه شرايطى داشت؟ الان دكتر به من اسپرين و انوكسا داده اينارو خوندم نگران شدم

به لطف و رحمت خدا این بارداری من با موفقیت به پایان رسید و پسرم در تاریخ ۱۴۰۱/۲/۱۰ در ۳۷ هفته و۱ روز ...

خدا رو هزار مرتبه شکر خداوند برای شما و پدرش سلامت حفظش کنه درخواست دوستی من رو قبول میکنین لطفا 

به امید روزهای پر از خیر و سلامتی پز ازعشق و مهربونی به امید روزی که به آرزوهای قشنگم برسم