2777
2789

یکیشون دوستمه منتظربود پسرداییش بیاد بگیرتش ولی پسره با غریبه ازدواج کرد توروز عروسی طرف میگه دوماد همش منو نگاه میکرد تازه روم غیرتی هم شد اونم شب عروسیش!!😐دختر خالمم باز رو یکی کراش بود روز عروسی پسره بم میگه من میرقصیدم چشمش همش ب من بود و بازم خیلیااا هستنن اینطورین!!!اکثراشونم اتفاقا از نظر ظاهری دخترای زشتیین ادم میمونه چی بهشون بگه فازشووون چیههه؟؟خدانکنه روز عروسیم باعشقم بقیه دخترا از این حرفا بزنن 

ولی واقعا بنظرتون از اعتماد ب نفس زیاده یا از توهمه ک فک میکنن همه عاشقشونن یا چی...؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کونشون سوخته

اینطوری میگن از سوزششون کم شه طفلیا

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
اعتماد به سقف چه دخترای بدینازشون دوری کن

با دوتاشون قطع رابطه کردم یکیشونم ک دخترخالمه نمیشه دوری کنم برام سوالههه یعنی دراین حد ادم میتونه اعتمادبنفس داشته باشه ک روز عروسی بگه طرف عاشقمه منو نگا میکنه یعنی دوماد عروسشو ول میکنه میاد ب تو نگاه میکنه

خداییش هم اتفاقااااا اینا ک اینطور میگن اکثراااشون دخترای زشتیین از نظر ظاهری