2777
2789
ممنونم از دعای قشنگت عزیزم ان شاءالله شما هم بارداری خوب و راحتی داشته باشی و در پایان نی نی نازت رو ...

ممنونم عزیزم. انشالله بارداری شما هم به خیر و خوشی بگذره و به سلامت نی نی رو بغل کنی.

انشالله که خدا پسر نازنینت رو برات نگه داره. و هدیه جدید خدا هم همونی باشه که دلت می خواهد. خدا رو ...

ممنون عزیزم خدا نی نی شما رو هم در سلامت کامل برات حفظ کنه و وقتی به دنیا اومد کلی برات شیطونی و شیرین زبونی کنه دلت ضعف بره براش😊

مامان‌‌‌‌ ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام گلم مبارک باشه  نگران نباش از خدا بخواه برات درستش میکنه ازامروز تا دوهفته یا جوادالائمه ...

مرسی عزیزدلم

خدا خیلی مهربونه

انشالله که برای همه از جمله من خیر می خواهد.

راستش مادرم فوت شدند. خواهرم خارج از کشور زندگی می کنند. مادر شوهر و خواهر شوهر هم ندارم. 

منم و همسرم و نی نی و خدا

و امیدم به همون خداست که نا امید نمی کنه.

علائمت چیه بچه کجای شکمته پایین یا تو پهلو هه؟ 

علائم خاصی نداشتم فقط اون اوایل یه کم حالت تهوع و بی اشتهایی و ضعف داشتم که الان بهترم ، احساس سنگینی دارم به نسبت بارداری پسرم این بار انگار تنبل شدم بچه انگار پایینه

مامان‌‌‌‌ ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ... 
عزیزم سلام.بلاخره جنین رو دیدی؟صدای قلبشو شنیدی؟الن تاپیکتو دیدم ناراحت شدم.چی شد؟

آره عزیزم

نی نی رو دیدم

الان ۱۲ هفته هم داره تموم میشه به امید خدا

مرسی عزیزدلم خدا خیلی مهربونه انشالله که برای همه از جمله من خیر می خواهد. راستش مادرم فوت شدند. ...

ای جونم خدا حافظشه پس نگران نباش اگ همسرت یاری میکنه بهش بگو کمکت کنه 

من دلم روشنه قطعا چندماه دیگ میایی درمورد سیسمونی میپرسی😍😍😍

آره عزیزم نی نی رو دیدم الان ۱۲ هفته هم داره تموم میشه به امید خدا

خداروهزاربارشکر گلم.الهی صحیح وسالم بغلش بگیری.الهی زندگیت شادشاد شه.خییییلی خوشحال شدم.عزیزم نی نی کوچولو😍😍😍😘

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

ببین حالت دل دل میزنه پایین شکمت انگار حباب باد میشه میترکه...؟ 

آره بعضی دقتها مثه نبض احساس میکنم البته الان واسه حرکت زوده ۱۵ هفته ام

ای جونم خدا حافظشه پس نگران نباش اگ همسرت یاری میکنه بهش بگو کمکت کنه  من دلم روشنه قطعا چندما ...

انشالله

همسرم که ماه واقعا

تو این مدت همه کارهای خونه رو انجام میده. نمی ذاره حتی یه لیوان بلند کنم.

من ۱۷ ساله بودم که مادرم رو از دست دادم ولی با ازدواج خوب واقعا خدا کمکم کرد.

خداروهزاربارشکر گلم.الهی صحیح وسالم بغلش بگیری.الهی زندگیت شادشاد شه.خییییلی خوشحال شدم.عزیزم نی نی ...

مرسی عزیزم انشالله شما هم شاد و خوشبخت باشی