2777
2789
عزیزم دلیل سقطاتون چی بود؟الان دارو ضدسقط چی استفاده میکنی؟دکترت کیه،؟اخه منم چهارتا سقط داشتم

سلام گلم

عزیز ببین اولا یه راهنمایی

اصلا دنبال دکتر زنان خیلی خاص نگرد

پزشک زنان حتی فوق تخصص سقط مکرر فقط تو حوزه زنان تجربه داره ولاغیر

من اینکار رو کردم البته هنوز خیلی زوده ولی تا الان که ۱۲ هفته تموم شد نتیجه داد.

گشتم بهترین دکترهای هماتولوژی( خون شناسی)، روماتولوژی،غدد،ایمنولوژی بالینی و ژنتیک شهر رو پیدا کردم که ترجیحا هیات علمی باشند که عملشان به روزتره.

جدا جدا رفتم و شرایطم رو گفتم. آزمایشات تخصصی هر کدوم رو انجام دادم و در نهایت در مورد شرایط بارداری ازشون نامه گرفتم.

بعد رفتم یه دکتر زنان با تجربه و با حوصله. همه نامه ها رو دادم و گفتم می خواهم با این شرایط باردار شم. قبول می کنی راهنمایی ام کنی یا نه؟!

دارو تا الان شیاف و آمپول پروژسترون داشتم و نصف قرص پردنیزولون و فولیک اسید ۵ و ب کمپلکس.

از این هفته نصف قرص لووتیروکسین و آسپرین و ویتامین د هم اضافه شد.

توکلم هم فقط و فقط به خداست. حالا هرچه خودش بخواهد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدام دست بکش شکمت و سوره حمد بخون  مدام صلوات مخصوص حضرت فاطمه زهرا بخون  مدام شکر گزاری ...

انشالله واقعا تا الانش که شاکر خدام. انشالله خدا هم منو رها نمی کنه.

عزیزم دلیل سقطاتون چی بود؟الان دارو ضدسقط چی استفاده میکنی؟دکترت کیه،؟اخه منم چهارتا سقط داشتم

من سر سقط هام رویان رفتم، ابن سینا رفتم. دکتر های خیلی معروف مثل رزاقی، عارفی، حنطوش،رمضانی ، جعفر آبادی، .... رفتم. بیمارستان‌های خصوصی مثل صارم و بهمن رفتم.

راستش یه روتین خاص دارند . خیلی بهت گوش نمی دهند. رفتم عکس رنگی رحم ، تو رحمم شیار افتاد چه مصیبت‌ها که نکشیدن.

رفتم iui نگرفت ، ivfنگرفت. خلاصه پدررررم در اومد 

ولی راهش غلط بود. مثلا دکتر متخصص غدد با یه MRI متوجه شد میکرو ادنوم هیپوفیز دارم و با یه دارو بعد دو ماه باردار شدم درحالیکه طی دو سال و کلی دارو و دوا و iui و ivf دکترای زنان به این نتیجه نرسیدند!!!! 

من سر سقط هام رویان رفتم، ابن سینا رفتم. دکتر های خیلی معروف مثل رزاقی، عارفی، حنطوش،رمضانی ، جعفر آ ...

سربارداریهای قبلیت دارو هم استفاده میکردی و باز سقط میشد؟؟

خدایا کمک.کن منم به ارزوم برسم
سربارداریهای قبلیت دارو هم استفاده میکردی و باز سقط میشد؟؟

اره بابا

بارداري دوم: آمپول آنوکساپارین + آسپرین+ پروژسترون تو ۷ هفته خونریزی کردم و قلبش ایستاد.

بارداری سوم: فقط آسپرین از سه ماه قبل تو۶ هفته خونریزی شدید کردم و قلبش ایستاد.

بعدا دکتر هماتولوژی گفت فاکتور هشت من لب مرزه و انگار شبه هموفیلی هستم. و اگه تو هفته های پایین داروهای ضد انعقاد مصرف کنم جنین از دست میره. و دکتر زنان نمی دونست!!!

الانم زیر نظر دکتر توگه هماتولوژیست معروف تهران قرار شده روزی یه دونه آسپرین بخورم. کلا باید دست به عصا پیش رفت.

ناردونه جان اینکه به فکرم بودی برام یک دنیاست. از صمیم قلب دعا می کنم خدای مهربون تو رو به حاجت قلب ...

مرسی فداتشم

واسه مادر شدنم یه صلوات میفرستید؟تنها چیزی که وجودمو غرق لذت می‌کنه بچست میشه دعا کنید منم بتونم به زودی حس مادرشدنو تجربه کنم . خدایا شکرت بالاخره منم مادر شدم 😍😍
عزیزدلم انشالله خدا کمک می کنه. فقط امیدوار به خدا باش.ببین من کلامی و زبانی خیلی اسم خدا رو می بر ...

سلام خانومی من الان تاپیکت رو دیدم. خیلی خوشحال شدم. ایشالا بارداری راحتی داشته باشی و نی نی به سلامت بیاد بغلت. برای منم دعا کن

دوستان گلم دعا کنید مامان بشم چندین ساله چشم انتظارم🙏🙏🥺🥺. ممنون🌹🌹

منم ۳تا سقط داشتم .که هر۳قلبشون تشکیل شد ولی ایست کردن ۸_۶_۹ هفته. ابن سینا هم قبل بارداری سومم رفتم همه آزمایشات، سونو و عکس رنگی رحم رودادم .هیچ مشکلی نبوده. پیش ایمونولوژی،مشاور ژنتیک هم رفتم گفتن مشکلی نیست ولی باز سومیم سقط شد. الان دیگه واقعا نمی‌دونم چکار کنم😔. دکترمم میگه اگه باز بارداربشی و سقط بشه باید تخمک اهدایی بگیری یا رحم اجاره کنی. همسرمم میگه دیگه حرفشو نزن. آخه بارسومم به زور راضی شد

دوستان گلم دعا کنید مامان بشم چندین ساله چشم انتظارم🙏🙏🥺🥺. ممنون🌹🌹
اره بابا بارداري دوم: آمپول آنوکساپارین + آسپرین+ پروژسترون تو ۷ هفته خونریزی کردم و قلبش ایستاد. ...

عزیزم شمام فاکتورxlll جهش داشتید؟

واسه مادر شدنم یه صلوات میفرستید؟تنها چیزی که وجودمو غرق لذت می‌کنه بچست میشه دعا کنید منم بتونم به زودی حس مادرشدنو تجربه کنم . خدایا شکرت بالاخره منم مادر شدم 😍😍

به لطف و رحمت خدا این بارداری من با موفقیت به پایان رسید و پسرم در تاریخ ۱۴۰۱/۲/۱۰ در ۳۷ هفته و۱ روز با وزن ۲۵۶۰ گرم به دنیا اومد.

خدایا هزااااااران بار شکرت  

سلام میشه از روند درمان میکرو آدنوم بگید؟

سلام عزیزم 

درمان خاصی نکردم چون سایزش کوچک بود زیر نظر متخصص غدد دارو برای کاهش سطح پرولاکتین مصرف کردم تا بارداری صورت بگیره