2777
2789
ن ببین اصلا استرس نداشته باش. با خ. دت بگو خدایا تو این بچه رو ب من دادی هر چی هم بشه میدونم تو دل م ...

بله درست میگید حق با شماست.

بارداری های ما هر دو سخته منم تا آخر هفته ده روزی دوتا آمپول پروژسترون میزدم پدرم در اومد.

انشالله خدا به ما نظر خیر کنه و هدیه نازنینش رو صحیح و سالم نگه داره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر میشه یه سوال بپرسم؟؟ چرا اصرار به بچه دار شدن دارید؟بخدا برام سواله بخاطر همسرتون ...

سلام دوست خوبم

من همسرم رو عاشقانه و عاقلانه انتخاب کردم. خدا رو شکر هیچ وقت از ابتدای زندگی بچه عامل ارتباط و استمرار رابطه ما نبوده و نیست.  پس ترسی از اینکه همسرم به خاطر بچه از من جدا بشه ندارم.

ولی وقتی کسی رو عاشقانه دوست داری و او هم تمام تلاشش رو برای خوشبختیت می کنه تو هم دلت می خواهد تمام تلاشت رو بکنی تا اونو حتی یک لحظه شاد ببینی. وقتی می دونم همسرم بچه ها رو خیلی دوست داره، حاضرم هر سختی رو متحمل شم تا او هم لذت پدر بودن رو تجربه کنه. این دلیل اول!

دلیل بعدیم اینکه خودم هم خیلی خیلی دلم می خواهد مادر شم و این لذت رو تجربه کنم.

و اینکه خیلی از چیزهای شیرین و لذت بخش تو دنیا هست که برای رسیدن بهش باید سختی و زحمت کشید. شرایط بارداری من و امثال من هم از این مستثنی نیست.

دوست ندارم به خاطر ترس از سختی های راه بنشینم و تلاشی نکنم. نهایتا پیش خودم وجدانم راحته که برای هدفی که داشتم همه تلاشم رو کردم.حالا نتیجه رو می سپارم به خدا

سلام دوست خوبم من همسرم رو عاشقانه و عاقلانه انتخاب کردم. خدا رو شکر هیچ وقت از ابتدای زندگی بچه عا ...

انشالله خدا زندگیتون تا آخرین لخظه عمرتون همینحوری شاد و پر از عشق جلو ببره

و با مصلحت خدا به همه خواسته هاتون برسید

رفتم خانومی خدا رو شکر جنین زنده و سالم بود

خداروشکر عزیزم خیلی خوشحال شدم مراقب خودت و نی نی باش

مامان‌‌‌‌ ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ... 
انشالله خدا زندگیتون تا آخرین لخظه عمرتون همینحوری شاد و پر از عشق جلو ببره و با مصلحت خدا به همه خ ...

ممنونم عزیزم

انشالله برای شما هم همه زندگی پر از شادی و خوشبختی باشه.

خیلی لطف دارید ممنونم  انشالله بتونم این هدیه ارزشمند رو حفظش کنم.

ان شاءالله که سالم بغل بگیری نی نی نازت رو ، لطفا" برای منم دعا کن عدد سونوی ان تی من ۲.۲۱ بود بخاطر همین دوباره تو ۱۵ هفته آزمایش غربالگری دوم دادم هنوز جوابش نیومده دعا کن جوابش خوب باشه یه کم نگرانم البته آزمایش اولم خوب بود فقط عدد ان تی سونوم ۲.۲۱ بود دکترمم گفت که زیر ۳ خوبه ولی باز آزمایش دوم رو بدی بهتره

مامان‌‌‌‌ ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ... 
ان شاءالله که سالم بغل بگیری نی نی نازت رو ، لطفا" برای منم دعا کن عدد سونوی ان تی من ۲.۲۱ بود بخاطر ...

سلام عزیزدلم

گلم عدد nt به تنهایی ملاک نیست. Crl یا اندازه جنین از سر تا لگن هم مهمه. اگه این دو تا با هم متناسب باشه مشکلی نیست حتی اگه nt بیشتر باشه.

تازه الان ۵۰ درصد بارداری ها رو حداقل ریسک خطر متوسط می زنند. تا بیشتر چک بشه و تو ۹۹ درصدشون هیچی نیست.

احتمال سندرم شدن بچه خیلی خیلی کمه. اصلا نگران نباش

سلام عزیزدلم گلم عدد nt به تنهایی ملاک نیست. Crl یا اندازه جنین از سر تا لگن هم مهمه. اگه این دو تا ...

عدد Crl خوب بود ریسک خطر هم تو آزمایشم کم بود low risk بود فقط این عدد ان تی یه کم نگران میکنه منو چرا باید ۲.۲۱ باشه

۶۵ بود

خب گلم جدول بالا رو ببین با crl 65 تا ۲.۶۴ جا داری!!

این عدد نرمال بین المللی هست.

چرا خودتو می ترسونی؟

غربالگری دوم رو داری خیلی هم خوبه چون منم در هر حالت میدهم که ریسک خطر رو کم کنم. ولی خیالت تخت که هیچ مشکلی نداری.

۶۵ بود

مثلا crl بچه من ۵۶ بود که اگه nt به بالاتر از 2.4 می رسید خطرناک بود.

Nt یعنی حداکثر فضای خالی پشت گردن جنین، وقتی ماشالله بچه قد بلند تر باشه اینهم بیشتر قطعا