2777
2789
خب گلم جدول بالا رو ببین با crl 65 تا ۲.۶۴ جا داری!! این عدد نرمال بین المللی هست. چرا خودتو می تر ...

خب یعنی خوبه همه چی؟ واقعا" ممنونم ازت آرومتر شدم ، راستی تو سونوی ان تی شما جنسیت رو گفتن؟

مامان‌‌‌‌ ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ... 

تاپیکتونو خوندم ....از خدا می خوام همینطور که تا حالا بارداریتون خوب پیش رفته ادامه پیدا کنه و نی نینازتو بغل بگیری ...بعد بیای اینجا مامانهای مضطربو راهنمایی کنی و دلداری بدی...ارزوی بهترین ها را برات دارم

لطفا زیر ۳۵سال ریپلای نکنه ...متشکرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب یعنی خوبه همه چی؟ واقعا" ممنونم ازت آرومتر شدم ، راستی تو سونوی ان تی شما جنسیت رو گفتن؟

خوب نیست عااااااالیه، یه کوچولوی رشید و خوش تیپ داری.

نه نگفت

راستش نپرسیدم

آنقدر دنبال طول سرویکس و رحم دو شاخ و مقاومت شریان جفتی و .... بودم که کلا یادم رفت  

لایق باشم برات دعا میکنم . امیدت به خدا باشه . خدای به این بزرگی فقط خدای آدم بزرگا نیست هوای نی نی ...

مرسی عزیزدلم

انشالله خدای مهربون هوای دل شما رو هم داشته باشه.

تاپیکتونو خوندم ....از خدا می خوام همینطور که تا حالا بارداریتون خوب پیش رفته ادامه پیدا کنه و نی نی ...

انشالله با دعای شما 

واقعا من خیلی چیزها رو تجربه کردم اگه خدا بهم نظر کرد و این بارداری به سلامت به اتمام رسید. حتما میام تا اگه بتونم کمک کنم.

خوب نیست عااااااالیه، یه کوچولوی رشید و خوش تیپ داری. نه نگفت راستش نپرسیدم آنقدر دنبال طول سرویک ...

من پرسیدم گفت یه ماه دیگه میتونم دقیق بگم ولی ۶۰ درصد الان میتونم بگم پسره ولی اینجا واسه هر کسی عکسشو گذاشتم گفتن دختره حالا وایستادم تا سونو آنومالی ببینم چیه این کوچولو

مامان‌‌‌‌ ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ... 
من پرسیدم گفت یه ماه دیگه میتونم دقیق بگم ولی ۶۰ درصد الان میتونم بگم پسره ولی اینجا واسه هر کسی عکس ...

اول انشالله سالم و صالح و نامدار باشه و زیر سایه پدر و مادر بزرگ شه.  

بعدم انشالله اونی باشه که خودت بیشتر دوست داری

خودت چی دوست داری؟

اول انشالله سالم و صالح و نامدار باشه و زیر سایه پدر و مادر بزرگ شه.     بعدم انشالله اون ...

اول واقعا" سلامتیش برام مهمه و اینکه خدا کدوم رو برام صلاح دونسته باشه من یه پسر ۶ ساله دارم که عشق مامانشه دوس دارم دومی اگه خدا برام صلاح بدونه دختر باشه بازم توکل به خودش هر چی که خدا بخواد راضی ام

اول انشالله سالم و صالح و نامدار باشه و زیر سایه پدر و مادر بزرگ شه.     بعدم انشالله اون ...

ممنونم از دعای قشنگت عزیزم ان شاءالله شما هم بارداری خوب و راحتی داشته باشی و در پایان نی نی نازت رو سلامت بغل بگیری و لذتش رو ببری گلم

سلام گلم مبارک باشه 

نگران نباش از خدا بخواه برات درستش میکنه

ازامروز تا دوهفته یا جوادالائمه بگو

منم سرپسرم کیسه تشکیل شده بود اما جنین نبود بعد دوهفته رفتم تشکیل شده بود

بارداری اولمم بود خیلی ناراحت شدم رفتم پیش دکترم گفت خدابخواد میمونه اگ باشه و عیب دار باشه خوبه پس ناراحت نشو وقتی باردارشدی پس قطعا. دوباره میشی منم اروم شدم 

دوهفته بعد سونو دادم خداروشکر تشکیل شده بود 

حالام نگران نباش استراحت بده ب خودت اگ نمیتونی برو خ مامانت تا بهت برسه

اول واقعا" سلامتیش برام مهمه و اینکه خدا کدوم رو برام صلاح دونسته باشه من یه پسر ۶ ساله دارم که عشق ...

انشالله که خدا پسر نازنینت رو برات نگه داره.

و هدیه جدید خدا هم همونی باشه که دلت می خواهد.

خدا رو شکر کن که سلامته. انشالله که دختر هم باشه.    

خوب نیست عااااااالیه، یه کوچولوی رشید و خوش تیپ داری. نه نگفت راستش نپرسیدم آنقدر دنبال طول سرویک ...

عزیزم سلام.بلاخره جنین رو دیدی؟صدای قلبشو شنیدی؟الن تاپیکتو دیدم ناراحت شدم.چی شد؟

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین