2777
2789
آره

نگران اینی تو دختر؟خب لقاح دیرتر انجام شده دوست من دو هفته تفاوت داشت سن جنین با سونو الا دخترش ۴ماهش. اصلا نگران نباش ی امر کاملا طبیعی

واسه مادر شدنم یه صلوات میفرستید؟تنها چیزی که وجودمو غرق لذت می‌کنه بچست میشه دعا کنید منم بتونم به زودی حس مادرشدنو تجربه کنم . خدایا شکرت بالاخره منم مادر شدم 😍😍
فدات شم عزیزم محتاج دعاهاتونم  خیلی ممنونم و با تمام وجود دعا می کنم هر کسی از خدا فرزندی می ...

رفتی سونو عزیزم؟

واسه مادر شدنم یه صلوات میفرستید؟تنها چیزی که وجودمو غرق لذت می‌کنه بچست میشه دعا کنید منم بتونم به زودی حس مادرشدنو تجربه کنم . خدایا شکرت بالاخره منم مادر شدم 😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتی سونو عزیزم؟

سلام دوست خوبم

ممنونم که به یاد منی

آره با کلی استرس رفتم

خدا بازم بهم لطف کرد. باورت میشه؟ همه چیز طبیعی بود. قلبشو هم شنیدم.   

یک هفته تاخیر رشدش هم جبران شده بود.

الان ده هفته و یک روز هست.

از صمیم قلب اونجا برای همه مادرهای چشم انتظار دعا کردم که خدا دادنشون رو سبز کنه.

شما هم اگه لایق بودم برام دعا کنید بچه ام سالم بمونه و بتونم در آغوش بگیرمش.

سلام دوست خوبم ممنونم که به یاد منی آره با کلی استرس رفتم خدا بازم بهم لطف کرد. باورت میشه؟ همه چ ...

وای خدا وشکر عزیزم خیلی خوشحال شدم بخدا همش بیادت بودم خیلییییی خوشحالم شدم بخدا ایشالا سالم بغلش میکنی به حق امام حسین. عزیزم شمام دعا کن منو ک منم مامان شم خیلی محتاجم

وای خدا وشکر عزیزم خیلی خوشحال شدم بخدا همش بیادت بودم خیلییییی خوشحالم شدم بخدا ایشالا سالم بغلش می ...

از صمیم قلب و با تمام وجودم برات دعا می کنم.

انشالله به حق همین شب میلاد پیامبر به زودی زود خبر شیرین مادر شدنت رو بهم میدی. با وجودی که اصلا ندیدمت ولی از صمیم قلب برای همدلی و مهربانیت ممنونم و بسیار دوستت دارم. اگه قابل باشم امشب برات زیارت عاشورا می خونم.

از صمیم قلب و با تمام وجودم برات دعا می کنم. انشالله به حق همین شب میلاد پیامبر به زودی زود خبر شیر ...

مرسی قربونت برم خیلی ممنون

از صمیم قلب و با تمام وجودم برات دعا می کنم. انشالله به حق همین شب میلاد پیامبر به زودی زود خبر شیر ...

عزیزم نرفتیnt؟

عزیزم نرفتیnt؟

سلام عزیزدلم

خوبی؟

ممنونم که به یادمی

سونو nt رفتم همه چیز جنین عالی بود و nt = 1.4 بود.

خلاصه جنین هیچ مشکلی نداشت .

ولی من مقاومت شریانهای رحمی ام بالا بود که یعنی ممکنه به جنین خوب خون نرسه ، ارجاع دادند به متخصص هماتولوژی ببینند  چه دارویی استفاده کنم.

از طرفی رحم هم کاملا دوشاخ هست که ممکنه زایمان زودرس بده. الان طول سرویکس ۳۱ بود تو ۱۲ هفته که دکتر گفت بد نیست ولی باید هر دو هفته سونو بشم تا ببینیم که چه کنیم. شاید سرکلاس!

خلاصه که بارداری ام حسابی سخته

دعا کنید برام بتونم این بچه دسته گل رو به سلامت به دنیا بیارم.

سلام عزیزدلم خوبی؟ ممنونم که به یادمی سونو nt رفتم همه چیز جنین عالی بود و nt = 1.4 بود. خلاصه ج ...

خداروشکر عزیزم خیلی خوشحالم برات ایشالا ک تا اخرش خوب پیش بره و نینیتو سالم بغل کنی بحق امام حسین 😍😍

سلام عزیزم من تازه تاپیک تو دیدم اگ اونموقع میدیدم میگفتم خاک تو سر دکترت ک از جنین ۵ هفته انتظار تشکیل قلب داره واقعا بعضیا معلوم نیس مدرکاشونو از کدوم بقالی گرفتن. منم دو تا سقط کردم این سومین بار داریمه. رفتم دکتر گفت این ممکنه پوچ باشه یا خارج رحم باشه شش هفته بیا من سونوواژینالت کنم. منم چون نفوذ بد زد گذاشتمشون رفتم. شوهرم خیلی ناراحت بود گفت چرا نموندی ببینی چی میگه گفتم حقیقتا کم داره دکتره ب جا اینکه ب من امیدواری بده میگه پوچه😕... خارج رحمه😕😕.. هنوز هیچی معلوم نیس اون اینجور میگه. واسه همین اومدم پیش ی متخصص گفتم فوق تخصصی رو ول کن الان خداروشکر هفت ماهمه. اون دو تا بچه اولم سقط شدن منم پنج سال همینجوری در ب در بچه بودم قشنگ درک میکنم چی کشیدی. ولی دیگه ریلکس باش خدا ب تو فرزندی داده. تو از همین الان تو بغلت احساسش کن😍😍😍 مبارکتون باشه و خوش قدم ان شاالله😘😘😘

سلام عزیزم من تازه تاپیک تو دیدم اگ اونموقع میدیدم میگفتم خاک تو سر دکترت ک از جنین ۵ هفته انتظار تش ...

خیلی ممنونم دوست خوبم خدا دسته گلت رو برات نگه داره

راستش بارداری همش استرسه

از دیشب افتادم تو فکر طول سرویکس پایین و سرکلاژ و ....

واقعا حق دارید

خدا انشالله به همه کمک کنه و به بعضی دکترها عقل بده

خداروشکر عزیزم خیلی خوشحالم برات ایشالا ک تا اخرش خوب پیش بره و نینیتو سالم بغل کنی بحق امام حسین 😍 ...

ناردونه جان اینکه به فکرم بودی برام یک دنیاست.

از صمیم قلب دعا می کنم خدای مهربون تو رو به حاجت قلبیت برسونه.

خیلی ممنونم دوست خوبم خدا دسته گلت رو برات نگه داره راستش بارداری همش استرسه از دیشب افتادم تو فکر ...

ن ببین اصلا استرس نداشته باش. با خ. دت بگو خدایا تو این بچه رو ب من دادی هر چی هم بشه میدونم تو دل من حفظش میکنی تا وقتی ک سالم و صحیح بغلش کنم. کی از خدا بهتر میتونه تو دلی تو نگهداره برات. اصلا ادم ب ی ارامش خاصی میرسه. هرروز هم براش ایه الکرسی بخون. دیگه هیچ خودتو ناراحت نکن. منم بارداری سختی دارم اما همش توکلم ب خداس. هرروز امپول انوکساپارین میزنم دور نافم از بس زدما دور نافم کبود شده درد میکنه دیروز با گریه ام پولو زدم شوهرم خواست دق کنه گفت بزنش تو روند گفتم جرات ندارم تا الان زدم دور ناف نمیتونم تو رونم بزنم. خلاصه همش اوایلش شیاف میذاشتم. تا ۳۶ هفته هم ام پولارو دارم از روز اول هم زدم. اصلا ی دردسری ام. اما میدونم خدا حفظش میکنه برام. تو هم دلتو بخدا قرص کن. هیچ کاری برا خدا سخت نیس عزیزم😍😘

استارتر میشه یه سوال بپرسم؟؟

چرا اصرار به بچه دار شدن دارید؟بخدا برام سواله

بخاطر همسرتون و اینکه خدایی نکرده جدا نشه یا کلا خودتون بچه دوست دارید یا فکر میکنید شما هم مثل همه الزاما باید بچه دار بشید؟؟؟