2777
2789
ممکن لک لانه گزینی باشه نترس عزیزم توکل به خدا ..نذر شیر خشک بکن برای شیرخوارگاه شهرتون  از علی ...

آخه لک لانه گزینی تو ۵ هفته و ۵ روز؟ فکر نکنم.

چشم نذر می کنم حتما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه لک لانه گزینی تو ۵ هفته و ۵ روز؟ فکر نکنم. چشم نذر می کنم حتما

یکی از فامیلامون میگف شرشر خون میومده مامانش گفته سقط شد تمومه ولی الان پسرش ۵ سالشه دوباره هم بارداره

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 
یکی از فامیلامون میگف شرشر خون میومده مامانش گفته سقط شد تمومه ولی الان پسرش ۵ سالشه دوباره هم باردا ...

خدا کنه. من تو هر سه تا سقطم به محض خونریزی دیگه تموم بود.

ممنونم دوستان که وقت گذاشتید و تاپیک رودیدید. امیدم به خداست و راضی هستم به رضای خودش.

اگه قابل بودم برام دعا کنید. 

رسیدم به بن بست ترین بن بست زندگیم!!

آزمایش ژنتیک از بافت جنین سقط شده دادم و کاریوتایپ زن و شوهر  سالم و نرمال بود. عکس رنگی گرفتم ...

پس انشالله مشکلی نیس استرس نداشته باش و فقط استراحت کن

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

استارتر ان شاءالله بچه تو سالم بغل بگیری منم ۴ بار سقط داشتم بارداری چهارم خیلی دارو مصرف کردم ولی بازم سقط شد

باید از سوی خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم دل بشود♡ خدایا تو بساز برام تو بسازی قشنگه ♡میشه برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ان شاءالله خودتون حاجت روا شید😘
انشالله ممنونم

عزیزم چی شد رفتی سونو؟

واسه مادر شدنم یه صلوات میفرستید؟تنها چیزی که وجودمو غرق لذت می‌کنه بچست میشه دعا کنید منم بتونم به زودی حس مادرشدنو تجربه کنم . خدایا شکرت بالاخره منم مادر شدم 😍😍
رفتم خانومی خدا رو شکر جنین زنده و سالم بود

وای عزیزم خداروشکر خیلی خوشحال شدم برات حدیث کسا و زیارت عاشورا میخونم با ۲۰تا ایت الکرسی ک سالم بغلش کنی عزیرم خداروشکر 

واسه مادر شدنم یه صلوات میفرستید؟تنها چیزی که وجودمو غرق لذت می‌کنه بچست میشه دعا کنید منم بتونم به زودی حس مادرشدنو تجربه کنم . خدایا شکرت بالاخره منم مادر شدم 😍😍
فقط جنین یک هفته از سنش عقب بود. دعا کنید رشدش طبیعی باشه و من شرمنده همسرم نشم.

چند هفته بودی خانومی

وقتی تاپیکتون رو خوندم خیلی ناراحت شدم و ذخیره کردم و چند وقت یکبار سر میزدم به تاپیکتون. الان که دیدم نوشتید بچه سالمه، خیلی خوشحال شدم. الحمدلله. امیدوارم با صحت و سلامتی بغل بگیریدش و برای همه دعا کنید که دامنشون سبز بشه.

وای عزیزم خداروشکر خیلی خوشحال شدم برات حدیث کسا و زیارت عاشورا میخونم با ۲۰تا ایت الکرسی ک سالم بغل ...

فدات عزیزم خیلی ممنونم در حقم خواهری می کنی انشالله شما هم به همه آرزوهات برسی