2777
2789
عنوان

بیاین اینجا هر خبر خوبی رو شنیدین بگین 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 91 پست

دختری که داداشت دوسش داره چقد خوشبخته (: چی میشد منم بغلش بودم؟ چی میشد می‌فهمید چقد دوسش دارم؟ چی میشد اون به جای یکی دیگ کنار من بود؟ (: عصن میدونی چقد درد داره عشقت بغل زنش باشه توام اینجا با خاطراتش زجر بکشی (:

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خبرخوبترازینکه واکسن کرونااومدکشورمون وهمه دارن واکسینه میشن زندگی داره یواش یواش به روال عادی برمیگ ...

امار پایین اومده واقعا با اختلاف بهترین خبر همینه که مردم واکسینه شدن انشالا به زودی به زندگی قبل از کرونا برگردیم 😍😍

الان که دارم فکر میکنم هیچ خبر خوبی نشنیدم این مدت🥺💔

اشکال نداره،برو عقب تر ی خبر خوب پیدا کن بهمون بگو حسمون خوب تر شه🥰

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

خداروشکر انشالا قدمش خیر باشه 😍

انشالله 🥰❤

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
سخنرانی بی تی اس تو سازمان ملل متحد و سفیر شدنشون بیشتر از همیشه بهشون افتخار میکنم🥺 اینم ت ...

واییییییی خداااااا

من اگر یه روز مردم، بدونید از شدت جذابیت و خوبیه این ۷ پسر نرمال کره ای مردم...😭💜

ولی من امروز وقتی شنیدم همشون گویا رل دارن فازم دپ شد😑😁 میدونم نمیاد منو بگیره ولی دپ شدم😑😁

Army_forever💜
فداتشم جانِ من😍💛تولد توهم پیشاپیش مبارک ارزویم این است انقدر بخندی ک ندانی غم چیست:)💛🌱

خدا نکنه بهترین هارو برات ارزو میکنم:)💋♥️

خیلی ممنون چ ارزوی قشنگی برام دعا کن ک ی خبر خوشی ی چیزی پیش بیاد از اینهمه تنهایی و بی حوصلگی درام 🙏🏽😕

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
واییییییی خداااااا من اگر یه روز مردم، بدونید از شدت جذابیت و خوبیه این ۷ پسر نرمال کره ای مردم... ...

منممممم🥺🥺🥺💜💜💜💜

ودف کی گفته رل دارن؟؟؟؟ 😐😐😐😐😐😐😐

_فکر میکردم از بغل کردن متنفری!   +با تو میتونم از خیلی چیزا متنفر نباشم :)     حرفی داشتید در خدمتم..    https://harfeto.timefriend.net/17322248043170

دختری که داداشت دوست داره چقد خوشبخته (: چی میشد منم بغلش بودم؟ چی میشد می‌فهمید چقد دوسش دارم؟ چی م ...

عزززیزم واقعا سخته ولی بنظرم بزار پای قسمت انشالا یه روزی بیاد یه عشقی رو تجربه کنی که به این روزات بخندی😍

دیشب بالاخره جاریم خونه پیدا کردن تو همسایگی مون.طبقه بالای ما مینشست بخاطر دیسکش پله ها رو بسختی با ...

خدایا از این جاریا لطفا🤣

انشاا... همیشه خوش باشین با هم

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

از چند تا کانال تلگرامی شنیدم...😭😭😭 یکی از این ۷ تا رو بدید من قول میدم صدام در نیاد😑😁

اقا مثبت فکر کن شاید همش شایعس🥲🥲🥲🥲🥲🥲

اوخی کدومو بدم؟ 😁😁😁😁

من که همشونو به چشم داداشیام میبینم😅😅😂😂😂

_فکر میکردم از بغل کردن متنفری!   +با تو میتونم از خیلی چیزا متنفر نباشم :)     حرفی داشتید در خدمتم..    https://harfeto.timefriend.net/17322248043170