2777
2789
عنوان

بیاین اینجا هر خبر خوبی رو شنیدین بگین 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 91 پست
عزززیزم واقعا سخته ولی بنظرم بزار پای قسمت انشالا یه روزی بیاد یه عشقی رو تجربه کنی که به این روزات ...

مرسی عزیزم ان شاء الله توام خوشبخت شی😻😘

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐

خبرخوب اینکه نمایندگان باافزایش سن فرهنگیان به۲۶سال موافقت کردن و به زودی پیگیری واعلام میکنن ماهم به ارزومون میرسیم😍

میشه واس منم ی امضابزنید مشکلم حل شه باارامش درس بخونم لطفافقط ی دیقه طول میکشه عضومیشید و امضاتون ثبت کنید۸سال اذیت شدم الان منتظرمعجزه ی خدام شمامیتوتیدبایه امضامنو به این ارزوی محالم نزدیک کنیدمن ازادمای دنیای واقعی انتظاری ندارم مجازیارو بیشترقبول دارم چون حداقلش اینه که نمیشناسمشون❤کمکم میکنن درحالیکه نمیشناسنم واین بهترین حس دنیاس❤🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقا مثبت فکر کن شاید همش شایعس🥲🥲🥲🥲🥲🥲 اوخی کدومو بدم؟ 😁😁😁😁 من که همشونو به چسم داداشیام م ...

ناموسا دمت گرم ... من باید برم چشمامو بشورم😂😂

تهیونگ یا یونگی یا جیهوپ.... هر کدوم رو بدی راضی ام😂😂😂 جیمینم اوکیه😂😂 هم تایپ شخصیتیه خودمه (enfj)😂

Army_forever💜
خیلیم عالیه ... انشالا به ارزوت برسی😍😘

مرسی عزیزدل

میشه واس منم ی امضابزنید مشکلم حل شه باارامش درس بخونم لطفافقط ی دیقه طول میکشه عضومیشید و امضاتون ثبت کنید۸سال اذیت شدم الان منتظرمعجزه ی خدام شمامیتوتیدبایه امضامنو به این ارزوی محالم نزدیک کنیدمن ازادمای دنیای واقعی انتظاری ندارم مجازیارو بیشترقبول دارم چون حداقلش اینه که نمیشناسمشون❤کمکم میکنن درحالیکه نمیشناسنم واین بهترین حس دنیاس❤🙏
ناموسا دمت گرم ... من باید برم چشمامو بشورم😂😂 تهیونگ یا یونگی یا جیهوپ.... هر کدوم رو بدی راضی ام ...

خواهش میکنم😎😎😎😎😂😂😂😂😂😂

باید فکرامو بکنم ببینم کدوم یکی از داداشامو بهت بدم😂😂😂😂😂

ولی حالا که میگی تایپ شخصیتت با جیمین یکیه جیمینو بدم؟ 😂

_فکر میکردم از بغل کردن متنفری!   +با تو میتونم از خیلی چیزا متنفر نباشم :)     حرفی داشتید در خدمتم..    https://harfeto.timefriend.net/17322248043170

بده داداش. بدهههههه پاژنبهکبخسع😂😂😂😂

باااااشه بااااشه اروم باااش😂😂😂😂😂😂

_فکر میکردم از بغل کردن متنفری!   +با تو میتونم از خیلی چیزا متنفر نباشم :)     حرفی داشتید در خدمتم..    https://harfeto.timefriend.net/17322248043170

به به چه امضایی💜 این هفت نفر دنیای منن

مرسی عزیزم🥰

دقیقا🥺💜

@_rahgozar_     نیستی دختر😄🤩 بیا ی خبر خوب بده ببینم👻

سلا ای گللللل🖤🖤

مرسی ک ب یادمی عزیزه دلم؟😍

راستش هررچی فک میکنم خبر خوب ندارم همشون بده بگم؟

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

سلا ای گللللل🖤🖤 مرسی ک ب یادمی عزیزه دلم؟😍 راستش هررچی فک میکنم خبر خوب ندارم همشون بده بگم؟

فداااایت💕

ضد حال نزن دیگه،تاپیک ب این خوبی🥰🤬

ی چی خوب بنویس،خیلیم رفته ب عقب مشکلی نیست،بگرد بین خاطره هات حتما هست😛🥰

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

فداااایت💕 ضد حال نزن دیگه،تاپیک ب این خوبی🥰🤬 ی چی خوب بنویس،خیلیم رفته ب عقب مشکلی نیست،بگرد بی ...

قربونت برم🖤🖤فقط تنها خبر خوب اینه 

چند روز پیش ی نفر توی تل پیدا شد ک کتاب بهم اهدا کرد خیلی دعاش میکنم ولی بدش اینجاست ک الان دانشگاها حضوری میشه من دیگ نمیتونم بخونم😔

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️