2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

1122 بازدید | 57 پست

سلام

خوابتون رو بگید تا تعبیر کنم. چون تعبیرهای من تحلیلی هست، مفصل و زمان بره بنابراین اگه بیشتر از دو سه تا خواب رو وقت نشد تعبیر کنم، پیشاپیش عذرخواهی میکنم.

مدام خواب ی نفرو میبینم ک ۱۰ ساله ندیدمش فقط نگام میکنه تو خواب هیچ حرفی هم نمیزنه ی شب تو خواب بهش گفتم من نامزد کردم خیلی ناراحت شد اینم بگم ک تو واقعیت بهش فکر نمیکنم ولی بازم ب خوابم میاد ممنون میشم جواب بدین❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواب ماهی بزرگ بودندچندتاخوشگله رنگی  تو استخر داشتم یه کم مریض حال بودن واسشون دارو ریختم بهتر ...

خوب لطف کنید به این سؤال ها جواب بدین.

این خواب رو امروز دیدین یا برای روزهای دیگه س؟

این که آیا در بیداری ماهی دارید؟ اگر دارید، توی آکواریوم نگه میدارید یا استخر؟

به طور کلی ماهی شما رو یاد چه چیزی میندازه؟

از کجا فهمیدین مریض هستن؟

چه دارویی براشون ریختین؟

مدام خواب ی نفرو میبینم ک ۱۰ ساله ندیدمش فقط نگام میکنه تو خواب هیچ حرفی هم نمیزنه ی شب تو خواب بهش ...

لطف کنید به این سؤال ها جواب بدین.

خوب درباره ی این فرد توضیح میدین؟ آقا هست یا خانم؟ چه نسبتی باهاشون داشتین؟

البته در یک تاپیک تون نوشته بودین همکلاسی دوران ابتدایی بود و بعد نوشته بودین پسره. کلاس هاتون مختلط بود؟

ارتباط تون باهاش چگونه بود؟

چه ویژگی های شخصیتی بارزی داشتن؟

لطفا سؤال ها رو با آرامش جواب بدین و هر چی به ذهن تون میرسه رو بیان کنید.

خوب لطف کنید به این سؤال ها جواب بدین. این خواب رو امروز دیدین یا برای روزهای دیگه س؟ این که آیا د ...

دو روز پیش..ماهی ندارم..چون حرکت کمتر میکردن ..یچیزی ابکی بود ریختم یادم نیس چییود ولی خوشجل بودن

دو روز پیش..ماهی ندارم..چون حرکت کمتر میکردن ..یچیزی ابکی بود ریختم یادم نیس چییود ولی خوشجل بودن

نفرمودین ماهی شما رو یاد چه چیزی میندازه؟ هر چی به ذهن تون میرسه رو بگین.

خواب دیدم بهم گفتن تو ۸ ماهه بارداری ی ماه دیگه زایمان میکنی منم تو خواب میگفتم چطور من هیچ علایمی ندارم خودمم خبر ندارم 

بگم که سقط داشتم به تازگی شاید زیاد بهش فک میکنم این خوابو دیدم

مامان دوتا دخمل ناز 😍
چون قبلا یجا خوندم تو خاب ببینی ینی پولدار میشی فلان..یاد پول و ثروت

خواب های ما ساخته ی ذهن خودمون هستن و کتب تعبیر خواب، عموما (دقت کنید گفتم عموما) تعبیر دقیقی رو ارائه نمیدن چون بر اساس ذهن نویسنده ش هستن. بنابراین باید به ذهن خودتون مراجعه کنید.

براتون مثال می زنم. یک بار وقتی توی خواب دیدم که سوار تاکسی شدم. راننده ش من رو یاد راننده ای مینداخت که پنج شش سال پیش زیاد او رو توی مسیرمون میدیدیم و اکثر مواقع هم دربست سوار ماشینش می شدیم.

یا یه مثال دیگه میزنم. یک بار یک بنز ده تن توی خواب دیدم. وقتی بیدار شدم و بهش فکر کردم، یاد خاطره ای از کودکیم افتادم که بابام داشت به مادرم رانندگی یاد می داد و یهو یه بنز ده تن از مقابل اومد و چون خیلی ماشین بزرگیه، مادرم ترسید و همونجا وسط خیابون نزدیک بود گریه ش بگیره!

متوجه منظورم شدین؟ 

حالا فکر کنین ببینین ماهی، شما رو یاد چه چیزی میندازه؟

خواب دیدم بهم گفتن تو ۸ ماهه بارداری ی ماه دیگه زایمان میکنی منم تو خواب میگفتم چطور من هیچ علایمی ن ...

حرف تون کاملا درسته. یکی از کارکردهای رویا، تحقق آرزوها (wish-fulfilment) هست. مثلا یه نفر دوست داره بره دریا، خواب این رو می بینه که کنار ساحل هست. یا یک نفر توی خواب تشنه هست، خواب می بینه که داره آب می خوره. از این منظر، خواب شما داره آرزوی شما رو محقق میکنه.

اما همین خواب ها یک معنای درونی و نمادین هم میتونن داشته باشن که برای پی بردن به اون معنا و تعبیر، باید تحلیل بشن. برای فهمیدن معنای نمادین خواب شما، این سؤالات رو پاسخ بدین.

8 ماهه بودن شما رو یاد چه چیزی میندازه؟

این که یک خانم هشت ماهه باشه ولی علائمی نداشته باشه شما رو یاد چه چیزی میندازه؟

روی هر کدوم از این سؤالات تأمل کنید و هر چیزی به ذهن تون اومد رو بنویسین.

نمیدونم اصلا ۸ماهه بودن یاد چیزی نمیندازه 

سلام

ببخشید دیر جواب پیام تون رو میدم آخه دیروز بعد از ظهر رفتیم سر خاک بعدش هم نتونستم به وب سر بزنم.

اشکال نداره که چیزی براتون تداعی نمیشه. خیلی اینطور پیش میاد. تداعی های شما برای فهم معنای ذهنی شخصی خواب هست اما چون گفت و گومون حضوری نیست و به این شکل سخته، دیگه ادامه نمیدم.

اما با بسط اسطوره ای می تونم خوابتون رو تعبیر کنم. در اسطوره های دینی ما، مادر حضرت موسی هم بارداریشون بدون علائم بوده چون وقتی فرعون خواب می بینه و براش تعبیر میکنن که یک پسر میاد و تاج و تختش رو از بین میبره، دستور میده از اون به بعد هر نوزاد پسری که به دنیا اومد، اون رو به قتل برسونن. به خاطر همین خدا کاری کرده بوده که مادر حضرت موسی هنگام بارداری علائمی نداشته باشه و بعد زایمان هم که داستان معروف صندوق و رودخانه و ادامه ی ماجرا پیش میاد.

ان شاء الله شما هم صاحب فرزندی متدین و سرشناس میشید.