2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 1122 بازدید | 57 پست
خود اون سرکاروان داخل خواب تون، شما رو یاد چه چیزی یا چه کسی میندازه؟ ضمنا نگفتین زن داداش تون شما ...

سرکاروان منو یاد چله و ختم و حاجت روایی میندازه. چون همچین پیجی دارن. ویژگی بارز شخصیتی زن داداشم دلسوزی و مهربونی. بله فک کنم باید پس میدادم چون باید بین زائرا پخش میکردن و من باید سهم خودمو برمیداشتم. انگشترا مثل حلقه ازدواج زن داداشم بودن که دوتایی میپوشن. حلقه و پشت حلقه. توی خوابم همینطور بودن

سرکاروان منو یاد چله و ختم و حاجت روایی میندازه. چون همچین پیجی دارن. ویژگی بارز شخصیتی زن داداشم دل ...

به نظرم تعبیرش از این قراره که شما برای حاجت تون که احتمالا ازدواج کردن هست، نذر و ختم و توسل زیادی انجام میدید. این که میگم زیاد به خاطر اینه که هم به سمت کربلا می رفتید و هم شاهچراغ و هم این که عدد هشت در انگشترها شما رو یاد امام رضا انداخته یعنی به ائمه و اولیاء متوسل میشید.

همچنین این که با کاروان به سمت کربلا می رفتید و سرکاروان شما رو یاد چله و ختم و حاجت روایی میندازه، یعنی افراد زیادی مثل شما نذر و نیاز دارند و چله گرفتند و ختم گرفتند و همونطور که گفتید چنین پیجی دارند. انگار شما و اون افرادی که در اون گروه هستند و دنبال حاجت هستن، به شکل کاروان براتون نمادین شده.

خوب تا اینجا خواب تون داره وضعیت فعلی رو نشون میده اما بعدش به نظر من پیشنهادی براتون داره که توضیح میدم.

سرکاروان برای شما حاجت روایی رو تداعی کرد یعنی این خواب تون در جهت حاجت روایی هست. این که اومده و بهتون انگشتر داده یعنی گامی در جهت حاجت روایی به پیش رفته شده. تعدادش رو هم که گفتم به خاطر این هشت تا بوده که توسل تون به امام رضا رو هم تداعی کنه.

اما انگشترها ساده و نگین دار بودن که به شکل حلقه و پشت حلقه در دستانتون کرده بودید. همچنین اون ها شما رو یاد حلقه ی ازدواج زن داداش تون میندازن که این نشون میده این حلقه ها برای ازدواج هست.

اما نکته اینجاست که هنوز هیچ یک از این حلقه ها برای شما نیست و شما باید یکیشون رو انتخاب کنید. یعنی فعلا حاجت روایی رو در خواب نشون نداده بلکه یک قسمتی از کار رو در اختیار شما قرار داده که باید "شما" فکر کنید و "شما" انتخاب کنید.

اینطور نیست که صرف نذر و نیاز کار رو تموم کنه و شما رو به حاجت تون برسون بلکه قسمت مهمی از رسیدن به خواسته تون، به خود شما برمی گرده و بر عهده ی شماست. پس اون پیشنهادی که گفتم خواب براتون داره اینه که بیشتر باید خودتون کاری رو در راستای رسیدن به حاجت تون بردارید و فکر کنید و بسنجید و سبک و سنگین کنید تا به حاجت نهایی که همون صاحب شدن یکی از حلقه ها هست، برسید.

پس جمع بندی کنم. خواب ها در اصل همون افکارمون هستن که در خواب، به خاطر کارکرد مغز به شکل تصویر و نماد در میان. این خواب هم وضعیت فعلی تون رو نشون میده که برای حاجت تون، دعا و توسل زیادی رو انجام میدین که خیلی هم خوبه.

در ادامه موردی رو به شما گوشزد می کنه که باید به اون توجه کنید. در واقع خواب شما، همون افکار شماست که شاید در طول روز بهش بها نمیدید یعنی با خودتون میگید باید خودم هم اقدامی بکنم ولی کاری انجام نمیدید.

خواب میاد و بهتون میگه که در نهایت، اقدام و سنجش برای انتخاب با شماست و شما هستید که باید این تصمیم رو بگیرید.

فکر کنم یه حدیث با این مضمون خوندم که میگفت هر کی دعایی بکنه و در راستای اون هیچ اقدامی نکنه، خدا رو مسخره کرده. بنابراین دعا به همراه اقدام و عمله که نتیجه میده.

حالا میتونم ازتون سؤال کنم که حاجت تون برای ازدواج هست یا ازدواج با فردی خاص؟ یا اصلا حاجت دیگه ای دارین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم تعبیرش از این قراره که شما برای حاجت تون که احتمالا ازدواج کردن هست، نذر و ختم و توسل زیادی ...

خیلی خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتین. خدا خیرتون بده🌹عذر میخوام به طور کلی معنیش میتونه حاجت روایی باشه؟ بله حاجتم ازدواجه نه صرفا ازدواج. خواستگارای زیادی دارم ولی ازدواج با یه شخص خاص رو میخوام. و البته این اولین خوابی نیست که میبینم و معنیش اینطوریه. چندوقت پیش هم خواب دیدم همون آقایی که مدنظرمه بهم شربت نذری امام حسین داد

خیلی خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتین. خدا خیرتون بده🌹عذر میخوام به طور کلی معنیش میتونه حاجت روایی ب ...

بله خواب تون به طور کلی می تونه به معنای حاجت روایی باشه.

یه جوکی بود که یه نفر مدام دعا می کرد که توی قرعه کشی بانک، برنده بشه. هر روز این دعاش رو ترک نمیکرد و به امام رضا متوسل می شد. یه شب امام رضا به خواب همسرش میاد میگه به شوهرت بگو حداقل توی اون بانکی که میخواد برنده بشه، یه حساب افتتاح کنه بعد دعا کنه!

خواب شما هم دقیقا همینه. داره میگه چرا اقدام نمی کنی؟ 

آیا آن شخص خاص رو که مد نظر دارید، خواستگارتون هست؟

بله خواب تون به طور کلی می تونه به معنای حاجت روایی باشه. یه جوکی بود که یه نفر مدام دعا می کرد که ...

والا کاری از دستم برنمیاد. بله خواستگارم بودن ولی متاسفانه بهم خورد و الان اون شخص با کسی دیگه در ارتباطه ولی من نمیتونم فراموششون کنم. عذر میخوام راهی برای دیدن آینده تو خواب وجود داره؟ ذکری دعایی چیزی

عقل ناامیدم میکنه! لااقل خوابام بهم امید میدن. ولی نمیدونم چقد میشه به خواب و رویا اعتماد کرد. خدا خ ...

شما اعتقاد دارید عقل ناامیدتون میکنه اما به نظر من عقل فقط واقعیت رو به شما نشون میده و تفسیر شما از اون واقعیت هست که ناامیدتون میکنه.

به ادیسون گفتن چرا بعد از 999 بار تلاش برای ساختن لامپ و شکست خوردن، ناامید نشدید؟ گفتش من 999 بار شکست نخوردم بلکه 999 راه رو یاد گرفتم که نمیشه باهاش لامپ رو ساخت.

شما هم فکر میکنید چون اون شخص نشد، دیگه هیچکی نمیشه و این تفسیرتون هست که ناامیدتون میکنه.

میتونید بگید اون شخص نشد، اما من چه درسی میتونم از این ماجرا بگیرم؟ چه انتخابی داشته باشم؟ آیا بشینم و مدام فکر گذشته رو بکنم و غصه بخورم؟ یا بلند شم و ببینم چه راهی پیش روم هست؟ چه گزینه های دیگه ای دارم؟

من نمیگم ناراحتی تون رو انکار کنید بلکه میگم تمرکزتون رو بگذارید روی آینده و کارهایی که میتونید انجام بدید، درسی که از این ماجرا می تونید بگیرید.

خواب تون هم همین رو میگه. دیگه واضح تر از این میخواید خواب ببینید که گزینه های مختلفی برای ازدواج دارید و باید سبک و سنگین کنید و تصمیم بگیرید؟ خواب تون رسما داره میگه بین این همه خواستگار، فکر کن، شرایط رو بسنج و یک گزینه رو انتخاب کن بعد شما هنوز به فکر کسی هستید که با یه نفر دیگه رابطه داره؟

نکته ی آخر این که اگه این واقعیت رو نپذیرید که اون فرد دیگه تموم شد و رفت، اون قدر شرایط تون سخت تر میشه که "مجبور" میشید بپذیرید، بنابراین همین الآن با فکر منطقی این کار رو بکنید، خیلی براتون بهتره.

شما اعتقاد دارید عقل ناامیدتون میکنه اما به نظر من عقل فقط واقعیت رو به شما نشون میده و تفسیر شما از ...

حق با شماست. حرفاتون کاملا درست و منطقیه ولی متاسفانه فهموندن اینا به دلی که زبون نفهمه خیلی سخته! و شاید نیاز به زمان داره. فعلا اونقدر زمان نگذشته که بتونم با این واقعیت تلخ کنار بیام. امیدوارم معنی خوابم واقعا حاجت گرفتن باشه تا به قول شما مجبور نشم همچین واقعیت تلخ و سختی رو بپذیرم