2777
2789

یه دختر سه ساله دارم مرددم که مجددا بچه دار شم یا نه، تنها انگیزم خودشه که سالها بعد ناراحت و تنها نباشه، خیلی از تک فرزندی دور و برمو دیدم که میگن آرزوشون که یه خواهر یا برادر داشته باشند 

ولی خیلی مرددم و فکرمو مشغوله خودش میکنه

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه دونه دارم. دیگه نمیارم. از هر روانشناسی پرسیدم گفتن تمام شرایط زندگیتو بسنج. صرفا بخاطر بچه اول بچه دوم رو نیار. منم واقعا شرایط جسمی، روحی، روانی، اقتصادی بچه دوم رو ندارم. 

به نطرمن تا بچت کوچیکه بیار باهم همبازی بشنو باهم بزرگ شن اینجوری بهتره تا بافاصله سنی زیاد تک فرزندی هم مشکلات خودشو داره ترجیحا بیشتر از یکی واونم زوج باشه تعداد فرزندان 

اگه شرایطشو داری یدونه دیگه بیار واقعا گناه دارن، پدر و مادر که همیشه نیستن، منکه یدونه دیگه میارم ...

تو شرایط مالی متوسطی هستیم، برام مهمه که هم بازی هم باشن و از بچگی هم خاطره داشته باشند والا شرایط مالی و رفاهی مون ایده آل نیست الان

من یه دونه دارم. دیگه نمیارم. از هر روانشناسی پرسیدم گفتن تمام شرایط زندگیتو بسنج. صرفا بخاطر بچه او ...

من عذاب وجدانش دارم هروقت تو یه مهمونی هستیم و کسی هواشو نداره، بازیش نمیده، خودم حوصله بازی باهاش ندارم، احساس تقصیر میکنم

روان‌شناس‌ها هیچ وقت توصیه شون طوری نیست که مسئولیت کاری گردنشون بیفته