2777
2789
عنوان

خانومای تک فرزند و چند فرزند میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1411 بازدید | 155 پست
تو هیچ کدوم ارگز این فاکتور ها تو نقطه اوج نیستم، اما فقط 2 سال وقت دارم که تصمیم بگیرم بعدش بچه هام ...

اینجوری فک نکن که بچه اام ازهم خاطره ندارن ،خودتو محدود نکن درضمم قرار هم نیست همه چی تو عالیترین حالت خودش باشه اگه منتطراینی که همه جی عالی بشه هیچوقت این سرایط جور نمیشه ،اگه فک نیکتی حداقل شرلیط رو داری واماده ی ازخود گذشتگی دوباره داری معطل نکن

مثل یک بادبادک فقط بایک نخ به این دنیا وصلم ،حال روحی خوبی ندارم این روزا، اگه حرفی زدم که بهت برخورد لطفا دلگیرنشو ازم :)
اینجوری فک نکن که بچه اام ازهم خاطره ندارن ،خودتو محدود نکن درضمم قرار هم نیست همه چی تو عالیترین حا ...

شاید مشکل اصلیم همین باشه که همیشه فقط 20 خوشحالم میکنه

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم مث شما دو دل بودم.شرایط مالیمون بد نیست ولی شوهرم اصن تو بچه داری و کارهای خونه سر بچه اول همراهم نبود.باخودم گفتم دیگه بچه نمیارم.

اما سه ساله شد نظرم عوض شد.فقط بخاطر تنهایی پسرم.باردار شدم و الان ی دختر دو ماهه دارم.پسرمم چهار سالش تازه تموم شده.

شرایطم سخته.شوهرمم اصن کمکی بهم نمیکنه و جفت بچها رو من نگه میدارم بعلاوه کارهای خونه.

پسرم ولی کلن اخلاقش عوض شد.انگار با اومدن دخترم خیلی بزرگتر شد!تمام کارهایی ک من براش انجام میدادم حالا یاد گرفته و تنهایی انجام میده.خواهرشم دوست داره ولی

چون من و اون خیلی باهم بودیم حالا ک دخترم اومده وقت باهم بودنمون کم شده و این ناراحتش میکنه؛مدام ازم میپرسه منو بیشتر دوستداری.با اینکه هربار بهش میگم از همه دنیا بیشتر.فقط نگاهم به ماههای بعده که دخترم بزرگتر بشه وهمبازی پسرم بشه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
منم مث شما دو دل بودم.شرایط مالیمون بد نیست ولی شوهرم اصن تو بچه داری و کارهای خونه سر بچه اول همراه ...

من همسرم زمان فوق العاده کمی رو خونه است که عملا موقعیتی مشابه شما رو برام ایجاد میکنه،الان که تو سختی ها هستید اگه برگردید عقبم همین راهو انتخاب می‌کنید؟! 

گاهی اوقات فکر میکنم کاش صبر میکردم پسرم لاقل هفت هشت ساله میشد بعد یکی دیگه باردار میشدم.

چون گاهی وقتها واقعن دلم براش میسوزه.وقت غذا خوردن نمیتونه خوب قاشق دستش بگیره...یا نمیتونم زیاد باهاش بازی کنم.یا بچه خوابه باید ساکت باشه یکم.هرشب وقت نمیکنم براش کتاب بخونم و کنازش باشم تا خوابش ببره...

اگ شما میخای باردار بشی قبلش حتمن ب یچتون یاد بدید چطوز غذا و قاشق دست بگیره.یا دسشویی رفتن ک چطور بره. اینجوری ک یکم مستقل تر بشه هر دوتا تون راحت ترید

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
گاهی اوقات فکر میکنم کاش صبر میکردم پسرم لاقل هفت هشت ساله میشد بعد یکی دیگه باردار میشدم. چون گاهی ...

مرسی از صداقتت عزیزم