شوهرم ۹ ماهه اخلاقش خیلی تند شده از همه حرفام ایراد میگیره خیلی دلمو میشکنه همش بحث داریم بهم میگه زندگی رو از منو بچمون گرفتی نمیزاری بخوابم شبا میای بحث راه میندازی اما من فقط میخوام خواسته هامو بهش بگم یهو خودش قاطی میکنه دعوا درست میکنه .... میزنه تو سر خودش .. بهم میگه تو بویی از رفتار زنونه نداری مث مردا رفتار میکنی
هزارتا ایراد دیگه که حالم خوب نیست بگم الان ... فقط بگم قبلا اینجوری نبود
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خونه محل آسایش وآرامشه ،زمان گفتگو گواهی هم مکان رو تغییر بده،مثلا وقتی حالش خوبه و سرحال بگو یه ساعتی رو تعیین کنید برای گفتگو،یا اصلا براش نامه بنویس
مشکلشو بگو با نوشتن روی کاغذ بهت بگه. اگه تو بفهمی ترس هاش چیه، میدونی کجا چی بگی
تو هم خواسته هاتو محترمانه و با محبت روی کاغذ براش بنویس. حستو بنویس فقط. مثلا بگو فلان جا فلان جور باهام حرف زدی، من این حسو گرفتم و میخواستم حسمو خوب کنم اما اینجوری بهنظر اومد که میخوام دعوا کنم. اما زندگی من اونقدر برام مهمه که نمیخوام ازت ناراحت بمونم و میخواستم حسمو بهت درست کنم با حرف زدن و بغل کردن
منظورش از خواسته ها چیه، چرا باید هر شب بیان شه اینکه میگی قبلا خوب بود قبلا هم خواسته هات رو بیان م ...
الان میگم تو جمع بهم بی احترامی کردی باهام دعوا کردی بخشیدمت ولی بیا و تو جمع یکم بیشتر بهم احترام بزار تا دیگران برداشتشون ازمون تغییر کنه یهو باز شروع کرد... خواسته هام همش تو همین موارده توقعاتی که دارم رفتاریه همین