2777
2789
عنوان

زن همسایمون

1140 بازدید | 31 پست

سلام دوستان ما یه همسایه داریم طبقه پایینمونه ، دیشب که با همسرم وارد پارکینگ شدیم ایشونم با همسرش پارکینگ بود بعد من ب طور اتفاقی فهمیدم دزدکی فقط به چشای همسرم نگا میکنه البته همسرم اصلا حواسش نبود الانم که دوباره داشتیم میومدم خونه دم در بود بازم دقت کردم دیدم همش نگاش میکنه ، چیکا کنم ؟؟؟ نکنه بخاد مخ همسرمو بزنه یا من توهم زدم😔😔 ولی قشنگ متوجه نگاهاش شدم خیلب رو مخمه 

ن بابا توام

حتما از این فضولا بوده 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چرا اینجوری فکرمیکنی،فکرت خیلی مسمومه

مگه هرکی نگاه میکنه یعنی میخواد مخ شوهرت و بزنه؟؟؟

بعدشم،،شوهرت فقط پیش تو قشنگه بقیه اینجوری نمیبیننش نترس 😂😂🙄

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
نمیدونم که ، ولی خیلی تابلو نگا میکرد خب فضوله منو نگا کنه چرا اونو نگا میکرد فقطططط

باز اگ دیدی نگا کرد برگرد بگو بله کاری دارین دیگ حساب کار دستش میاد

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
وا چرا اینجوری فکرمیکنی،فکرت خیلی مسمومه مگه هرکی نگاه میکنه یعنی میخواد مخ شوهرت و بزنه؟؟؟ بعدشم، ...

عزیزم بخدا فکرم مسموم نیس ولی اخه نگا کردن داریم تا نگا کردن ، دو ثانیه سه ثانیه خب میشه اتفاقی مثلا نگا کرد یا از رو کنجکاوی ، ولی این تا از جلو چشش دور شیم ففط زل میزنه

نمیدونم که ، ولی خیلی تابلو نگا میکرد خب فضوله منو نگا کنه چرا اونو نگا میکرد فقطططط

چون به عده چشم‌ناپاکن و هرز از جمله این خانم تو دنیا هم اینجوریا زیادن هر رن و مردی خودش باید مراقب این افراد باشه وظیفه همسرش نیست بخواد مراقبت بکنه 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
عزیزم بخدا فکرم مسموم نیس ولی اخه نگا کردن داریم تا نگا کردن ، دو ثانیه سه ثانیه خب میشه اتفاقی مثلا ...

میخنده؟؟یا همینجوری زل میزنه؟؟

ن بابا چیزی نیست حساس شدی.

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..