2777
2789

یه زن عمو دارم حدود ۴۷ سالشه ، به ظاهر خیلیییییی با ما خوبه 

اما در باطن همیشه عین یه دشمن خونی با ما رفتار کرده 

نه بچه هاشم همسن من هستن، نه خودش همین منه

نه با مادرم خورده و برده ای داره 

فقط چند تا دختر خواهر همسن من داره 

زمانیکه ازدواج کردم که خودشو کشت واااای چه پسر خوبیه و وااااای بهتر از این نمیشد و چطور این ازدواج صورت گرفت و و...

حالا که دارم طلاق میگیرم رفته پشت سرم گفته خدا می‌دونه دختر چشه، پسر که پسره خوبی بود و .....

دلم میخواد برم بهش بگم پدرتو کشتم؟ ارث پدرتو خوردم 

خب چی میخوای از جونم که همیشه تخریبم می‌کنی 

فقط بگو بهش ببند گاله رو تا خودم گل نگرفتم درشو 

بگو تازه یک مشکل اساسی هم دارم اونم اینکه زود قاطی میکنم پس حواستو جمع کن

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کامل نخوندم ولی تو ذات خیلیا این هست،فقط به زبون نمیارن ،خواهر ،برادر و مادر پدر ،و اقوام ...پس بیخیال ..من اینقد دیدم که دیگه فاصله گرفتم از همه

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

کامل نخوندم ولی تو ذات خیلیا این هست،فقط به زبون نمیارن ،خواهر ،برادر و مادر پدر ،و اقوام ...پس بیخی ...

اصلا نمی‌دونم نمیگه به گوششون میرسه ؟

نمیگه به من چه؟ 

نمیگه خودم دختر دارم، پسر دارم 

آدم آنقدر بد ذات

فقط بگو بهش ببند گاله رو تا خودم گل نگرفتم درشو بگو تازه یک مشکل اساسی هم دارم اونم اینکه زود قاطی م ...

والا باید خانواده شوهرمو ببینی 

با زن عموها جنگ و دعوااااا دارن، با عموهاشون قهرن

بعد همون زن عمو و عمو چنان پشت شوهرمن بیا و ببین 

بعد این خاک بر سر ، رفته پشت سر من زر زده