2777
2789
عنوان

چ دعا یا نذری حاجت قطعی داده

91 بازدید | 9 پست

دوستان از چه دعا یا ذکری حاجت روا شدین؟ چه نذری کردید؟ لطفا هرکس انجام داده یا معجزه دیده بگه بهم،😞 خیلیییی نیاز دارم یه حاجت مهم دارم باید زود براورده بشه

از ختم صلوات امام جواد که ۱۴۰۰ تا صلوات هستش و نماز کن فیکون من حاجت گرفتم اونم چند بار

گُفتَم:خِیلی‌دوست‌ دارَم‌بِرَم‌‌ڪَربَلا گُفت:کَربَلا‌نَرَفتن‌یه‌دَردِه کَربَلارَفتن‌هِزار،دَرد  گُفتَم:چِرا؟ گُفت:اَگِه‌بِرے‌دیگِه‌نِمیتونی‌ اَزَش‌دِل‌بِڪَنی):🥺💔 ️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نذر ۱۴ هزار صلوات برای ۱۴ معصوم من که یعنی واقعا جواب گرفتما در عین ناباوری ... روزی هزارتا صلوات هر روز به یک معصوم تقدیم کن صلواتت تموم شد یه صدقه ای به نیت اون معصوم بزار رد خور نداره

فقط تاپیک دومم بیشتر از چهارصد تا حاجت روایی توی تاپیک اولم که ترکید بود ۱ میلیون بازدید و چند صد صفحه نظر

بعضی حاجتای چند ساله شونو گرفتن مثلا ۶_۷ ساله

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 

تاپیکمو ببین

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 نامزد دارم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم_اگر شد دعاکنید خداحالمو دوباره خوب کنه♥ان شاء الله همیشه سلامت باشین ♥