2777
2789

سلام خوشگلا 

میخام واکسن بزنم لطفا هر چی میدونین بگین

از تجربیات خودتون و دور و بریاتون

من از مجبوری باید واکسن بزنم درحالیکه خودم اصلا نمیخواستم

ولی الان باید بزنم و باید بین این دو تا یکی رو انتخاب کنم 

نظرتون چیه؟ از همه جوانب بخوایم نگاه کنیم کدوم بهتره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آسترازنکا که هیچ جا نیست

از نگرانی از دست دادن اطرافیانم خستم، از اینکه به اطرافیانم، دوستانم و... بگم خدا رحمت کنه غم آخرتون باشه،خستم....خدایا خودت این روزهارو تموم کن....این روزها که اینقدر غمگین و زیر بار زور و خفقان میگذره جوانی ماست....

عزیزم اگه میتونی آسترازنکا بزن علائم داره ولی ایمنی که ایجاد میکنه بیشتره خودش آدنوویروس هست

سینوفارم علائم کمتری میده ولی یه خورده ایمنی اش کمتره وویروس کشته شده اس

من خودم سینوفارم زدم ولی خب دلم میخواست آسترا بزنم ولی نداشتن مجبورشدم بخاطر کارم یه واکسنیو بزنم

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
واقعا؟؟؟ حتی تو شهرای بزرگ؟

بله نیست

من کرجم اصلا اینجا که نیست

فقط سینوفارم هست

از نگرانی از دست دادن اطرافیانم خستم، از اینکه به اطرافیانم، دوستانم و... بگم خدا رحمت کنه غم آخرتون باشه،خستم....خدایا خودت این روزهارو تموم کن....این روزها که اینقدر غمگین و زیر بار زور و خفقان میگذره جوانی ماست....
عزیزم اگه میتونی آسترازنکا بزن علائم داره ولی ایمنی که ایجاد میکنه بیشتره خودش آدنوویروس هست سینوفا ...

اینکه میگن استرازنکا عوارض دیگه ای هم داره درسته؟ مثلا اینکه در اینده باعث نازایی میشه

آسترازنکا تهران نیست، ولی شهرای دیگه هست. واسه بعضیا عوارضش شدیده، ولی تنها واکسن موجود در ایرانه که تو اروپا هم به طور گسترده زدن

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
اینکه میگن استرازنکا عوارض دیگه ای هم داره درسته؟ مثلا اینکه در اینده باعث نازایی میشه

نه عزیزم اون برای قبل بود الان فعلا رد اش کردن یه بارم گفتن زیر۵۰سال نزن که اونم گفتن رد بشه

بیشتر کادر درمان هم آسترا زدن

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛

عوارض تو همه که نیست

بعدم ثابت نشده که صد درصد بخاطر واکسنه

حالل مگه واکسن های دیگه عوارض ندارن؟همه عوارض دارن

مخصوصا که واکسن ها هنوز مدت کمی از تزریقش گذشته

عوارض معمولا بعد چند سال خودشو نشون میده

نه عزیزم اون برای قبل بود الان فعلا رد اش کردن یه بارم گفتن زیر۵۰سال نزن که اونم گفتن رد بشه بیشتر ...

واییی من الان خیلی بین دوراهی موندم. از طرفی اصلا نمیدونم اینجا استرازنکا دارن یا ن

ولی یکی از همین میکروچیپ داشتن واکسن اروپایی میترسم یکی هم از عوارض و اینکه زیر30 سالم ک حالا شما میگی ردش کردن

ولی باز ایمنیش بیشتر از سینوفارمه

اصلا نمیدونم چیکار کنم

چند روز دیگ باید واکسن بزنم از مجبوری منم بخاطر اینکه دانشجوام، اما هنوز نمیدونم کدوم