من تازه زایمان کردم روزای اول بعد ترخیصم یه سری اتفاق افتاد. بعد ۲۰ روز هنوز ذهنم درگیرشه و نمیتونم زندگیمو کنم. به نظر شما حق با کی بود؟ شوهرم زیر بار نمیره که اون مقصر بود.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لعنت به جایی که تو تفکر مردمش هر کی رشته تجربی یا ریاضی نیست خنگه 😫🥺/ تا وقتی کارای دیگران آسیبی بهت نمیزنه حق دخالت نداری 🙃😉 / نظراتم شاید از نظر شما درست نباشه که منطقیه پس لطفا توهین نکنید 😇😁 / یه بلیط قطار و رفتن از پیش ماگل ها یکی از نیاز های واقعیمه 🍗⚡ / عاشق این ایموجیم 🙂 معلوم نیس خوشحاله، ناراحته، دوست داره، میخواد بکشتت 😆😂 / خیلی خوب میشه اگه یه سری بفهمن لازم نیست برای اختلاف سلیقه به کسی توهین کنی 😒😑
من که مرخص شدم اودمدم خونه عصرش هرکار کردم یه قطره هم شیر نداشتم. بچه هم گشنه بود، دیگه شوهرمو فرستادم شیر خشک خرید. بعد بهش شیر خشک دادن تاشب. مامانم و بابام خونمون بودن با مادرشوهرم
قضیه رو نمیگی ...تازه اول بین تو مادر شوهرت بود الان شوهرت
اینجوری که من اصلا نمیتونم
ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
دخترخاله همساده جاری بزرگش که نوهه عمشونه بیشتر حق داشت
ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍