2777
2789

خیلی ناراحتم 

زندگیمون رو هواس من نصفه وسایلام خونه خودمونه نصف دیگه ش خونه مادربزرگمه نصف دیگه اش تو انباره بقیه ش تو ی مشت ساک و کیف جا دادم 

خونه مادربزرگمم فعلا خونه جدا هم نداریم که من و مامانم زندگی کنیم 

اینجا اخر هفته ها شلوغ پلوغ این میره اون میاد 

هرکسی هم که میاد یه تز میده برامون یا به درسم کار دارن یا به ازدواج کردنم کار دارن یا نظر میدن 

یکی از دوستام از من خوشش اومده برای داداشش 

میدونه که بچه طلاقم اینا

اما اصلا روم نمیشه بیاد خونه مادربزرگم (خونه خودشون که رفتم انقد باکلاس و امروزی و شیک و مدرن بود دقیقا تضاد خونه مادربزرگم مثل خونه بی بی قصه های مجید)

نه پدری بالاسرم ماجرا رو هندل کنه

نه مامانم زرنگ و کارکشته و داناس 

خودمم و خودم 

حالم از زندگی بهم میخوره

پس اینده من چی میشه

خداچجوری میچینه

از طرفی حتی همه چیز هم اوکی بشه ما یک ریال نداریم خرج کنیم کم کمش حتی برای یک کت و شلوار داماد

چمیدونم جهیزیه کوفت وزهرمار

اصلا نخواستم 

چرا همش باید دغدغه این چیزا که وظیفه پدرمادره من داشته باشم چون هیچ کدومدمسئولیت پذیرنبودن

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

گلم خودت شاغل شو حتما چندسالته

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت جواب تمااام حرف ها و ناراحتی ها رو دادی

توکل بر خدا

🙂🙂🙂

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

دوست فرزند طلاق هست 

ولي يه ازدواج عالي كرد 

خونه مادربزرگش بود 

مادرپدر هر دو ازدواج كرده بودن اما مسوليتش با پدرش بود 

شوهرش خيلي اقاس خداروشكر 

فكر كن ده دوازده تا دوستيم 

اون از همه مون خوشبختر شد الهي شكر

دوست فرزند طلاق هست ولي يه ازدواج عالي كرد خونه مادربزرگش بود مادرپدر هر دو ازدواج كرده بودن اما مسو ...

من گاهی انقد فکر میکنم ک کف سرم درد میگیره

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
عزیزم بهتره مستقل بشید بعد ازدواج کنید

مستقل شدن به اسم خیلی راحته خیلی

خدا خیلی قشنگ میچینه عزیزم

کسی که میاد خواستگاری خونه مادربزرگت شرایط شما رو میدونه میدونه که اونجا هستید پس اصلا جای خجالت کشیدن نداره

خوشبختی جای دیگه ایه

به این جزئیات اهمیت نده .. از خدا بخواه یه آدم خوب سر راهت قرار بده❤️

نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

مستقل شدن به اسم خیلی راحته خیلی

حداقل ی مدت فروشندگی چیزی برو یه پس انداز داشته باش واجبات رو فراهم کن

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎