2777
2789
عنوان

بیاید بین من و مادرشوهرم داوری کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1521 بازدید | 102 پست
همش من میگم مامانت اون روزارو زهرمون کرد، داستان درست کرد. میشست تو خونه گریه میکرد پیام میداد به شو ...

حق با شما بود...اون حالت هاتم طبیعی بود..گریه و ...واسه بهم ریختگی های هورمونی ت

حتی شیر نداشتن ت هم طبیعی بود...

ولی سعی کن..اگه دوباره بچه دار شدی هیچ وقت دو تا خانواده رو با هم کنار خودت نداشتی باشی...

چند روز مامانت باشه...چند روز مامانش..

از اینکه بچه ت پیشش بخوابه و اینا هم حرص نخور...

بذار نگه داره...استراحت تو بکن... 🙄

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چیییییی.  خخخخ   بیچاره عقلش پاره سنگ برداشته بوده

به خدا جدی میگفت، میگفت میبرم، این چیزی نمیخاد تا صبح گریه کرد پستونک میدم چقد من چونه زدم که قندش میفته گفت باشه یه بارم شیر خشک میدم

همش من میگم مامانت اون روزارو زهرمون کرد، داستان درست کرد. میشست تو خونه گریه میکرد پیام میداد به شو ...

چون دقیقا اتفاقات این مدلی منم داشتم به نظرم صد درصد حق با زنیه که زایمان کرده

به شدددت حال ادم عجیبه و باید درکش کنن

من شبا نمی خوابیدم به مامانم می گفتم شاید بیدار شه گشنه شه گریه کنه ما بیدار نشیم از صداش از حال بره

فک کن 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ولی انگار بقیه این تایمو یه فرصت می دون که بتازونن هی

اما اما اما درسته حال ادم بده ولی از همون اول انقد باید به خودش برسه و تغذیه و روحیش عالی باشه که زود سر پاشه

باید ادم خودشو حسابی قوی کنه

حالا این اتفاقا رد شده و گذشته 

به نظرم مقصر پیدا کردن دردی رو دوا نمی کنه

خودتم دیگه مرور نکن اون روزا رو

الان شاد و سرحال و قوی باش و لذت ببر از زندگیتون 😍😍😍😍

رابطه با اطرافیانتم به جای مرور خاطرات بد با سیاست کنترل کن 

مامان زیبا🥰

میخوام بدونم اونایی که همون اول تو پست اول کامل توضیح نمیدن هدفشون چیه اینجا به پر بازدیدا جایزه مید ...

عزیزم پربازدید چیه طولانی بود نمیشد یه جا توضیح داد. خواستم دو سه نفر نظر بدن که فردا نشون شوهرم بدم البته دیشب گفتم من صد نفرو قاضی میکنم😑

به نظر اون بچه خوابوندن هنره، میگفت با پستونک میخابونم

خب چون حس میکنن مادربزرگن و این دوره هارو گذروندن الان می خوان خودی نشون بدن 

چون حس می کنن که یه موقعیتی پیش اومده که اونا توش اولن

که خب حقم دارن

اما بیشتر از اون باید به فکر حس مادری و حساس مادر باشن 

چون دقیقا اتفاقات این مدلی منم داشتم به نظرم صد درصد حق با زنیه که زایمان کرده به شدددت حال ادم عجی ...

من هنوزم بعد ۲۰ روز همونطوریم. واقعا حس میکنم دیوونه شدم. قبلا هر چی میگفت مامانش اصلا به دل نمیگرفتم فرداش یادم میرفت ولی الان دلم میخاد بکشمش. از شوهرمم بدم میاد

حس میکنم یه جبهه بی دفاعم😶 

خب چون حس میکنن مادربزرگن و این دوره هارو گذروندن الان می خوان خودی نشون بدن  چون حس می کنن که ...

به خدا یه جور رفتار میکنه انگار تو زندگیش بچه ندیده، اصلنم بچه داری بلد نیست، هربارم به شوهرم میگم شمارو خدا بزرگ کرده وگرنه این صدبار شمارو به کشتن میداد. هربار میاد بچه منو حموم میده هربار یه جور زجر میده طفل معصومو