2777
2789
عنوان

بیاید بین من و مادرشوهرم داوری کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1521 بازدید | 102 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه دست کسی دادن ربطی به این حرفا نداره ها! من دم مرگم باشم بچمو دست کسی نمیدم مادرشوهر که جای خود د ...

من ندادم

خودشون گرفتن 😄

من از بچه ی ۲۰ روزم ناتوان تر بودم اون موقع ها

یه شوکی به من وارد شده بود اصلا که 🥲

فک کن دختر ترگل ورگل دوماه بعد عروسی خداخواسته حامله شده از دانشگاه فرتی افتاده تو زایشگاه 

از صبح تا شب بیرون بودن و درس و کار رسیده به شب تا صبح بیدار بودن 

یه فسقل دادن دستش گفتن این بچته

یه روسالی می شه من اومدم تو حال خودم اصلا یه دورانی بود که خداروشکر گذشتتتتت😅🥰😍

خواهرای گلم خیییلی خیلی ممنونم از نظرات قشنگتون🥰 تو تاپیکاتون جبران کنم😅

من یه ساعت وقت دارم بخوابم باز باید نی نیو بیدار کنم، اگه هم چیزی گفتین بیدار شدم میخونم❤ 

شبتون بخیر

دقیقا...

باور کن من مامان‌خودم‌اومده بود که واقعا هم برام عزیزه. اما منو‌درک‌نمیکرد که اعصابم داغونه. بعد من یه جوری شده بودم انکار رو به هم ریختگی و‌ شلوغی خونه حساس شده بودم. یعنی یه‌جیزی رو سکو‌بود اعصاب به هم میریخت. با مثلا بابام لپ تاپ و عینکش رو‌میذاشت رو‌ میز حلو‌مبل رو‌ رو‌اعصابم‌بود. خوب الان میفهمم که یه ادم بعد از زایمان اعصاب و‌روان درستی نداره ! خوب مادر من نباید اینو درک میکرد؟!یا مثلا من از اینکه غذا سر سفره کم بیاد یا چیزی نمونه متنفففرم! یچون به نظرم‌وقتی همه غذا تموم شده یعنی کم بوده! حالا مامان منم حساس رو‌ اسراف! میگفتم‌مادر من اینجا خونه منه، گناهش با من! غذا کم درست نکن! اونم به خیال خودش میگفت نه و کافیه و …. این دفعه گفتم مامان اومدی اینجا من‌گفتم گونی برنجو بریز تو‌سطل اشغال فقط بریز! با من تو اون دوران یکه بدو نکن! ولی باور کن با اینکه مامانمو خیلی دوست دارم واقعا دلم میخواد به پرستار  بگیرم تا مامانم بیاد. مشکل اینه که این دفعه یه بچه دیگه هم دارم‌که پیش پرستار نمیمونه! مامانم بیاد هم که نمیتونم بگم هفته بعدش برو ( من یه کشور دیگه ام) . از طرفی کمک لازم دارم اما فقط کمک! نه حرف و‌نه نصیحت و نه پیشنهاد😂

من ندادم خودشون گرفتن 😄 من از بچه ی ۲۰ روزم ناتوان تر بودم اون موقع ها یه شوکی به من وارد شده بو ...

خداییش خدا خواسته دیگه چه صیغه ایه! کل ادمای دنیا خدا خواسته اند😂 بی توجهی و‌بی فکریشو ‌ادم‌نباید ‌گردن‌خدا بندازه😅 حالام‌که بچه گلت دیگه اومده و ایشالا سلامت باشه

خداییش خدا خواسته دیگه چه صیغه ایه! کل ادمای دنیا خدا خواسته اند😂 بی توجهی و‌بی فکریشو ‌ادم‌نباید ‌ ...

نه والا

نمی دونم چی شد 

ما که خیلی مراقب بودیم 

اخه ناخواسته خیلی بار منفی داره 😄

نه والا نمی دونم چی شد  ما که خیلی مراقب بودیم  اخه ناخواسته خیلی بار منفی داره 😄

عزیزم، نه بار منفی هم نداره. اتفاقا خیلی وقتا بچه هایی که اولش ناخواسته اند خیلی خیلی خواسته تر از بقیه بچه ها میشند😅🌺 ایشالا که خدا برات نگهش داره.

اما در کل به نظر من بچه اول خیلی سخته. چون‌ ادم‌واقعا یهو‌سیستم زندگیش به هم میریزه. بچه دوم بهتره ( امیدوارم‌ البته😅 چون‌هنوز به دنیا نیمده)

باور کن من مامان‌خودم‌اومده بود که واقعا هم برام عزیزه. اما منو‌درک‌نمیکرد که اعصابم داغونه. بعد من ...

دقیقا من به خاطر همین پیشنهاد و نصیحتا بارداریمو تا پنج ماه از همه مخفی کردم... واقعا حوصله شنیدن نصیحت نداشتم، فلان کارو نکنیا، وای اینطوری شد بچت فلان میشه، مخصوصا که شاغل بودم. حتی الان مادرشوهرم به اون دوران فکر میکنه میگه اینطوری شد اونطوری شد🤦‍♀️