2777
2789
عنوان

کسی اینجا هست عمل لابیا پلاستی انجام داده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 46 پست
نشنیدم   کرم اینا جواب نمیده منم رفتم لیزر موی زاید از اون پرسیدم گفت برا تیرگی ی جا آدرس میدم ...

ایول🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 واقعنم ، خوبه حالا ما چروکیده نیست تو گرما اویزون بشه😝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک سوال توروخدا جواب بدید کسایی که پوست اونجاشون نسبت به بقیه جاها تیرس اصلاحشون با تیغ ژیلت هست؟! ...

خیلی باکلاسی که از اون اول با لیزر اپلاسیون کردی

ولی من خیلی وقته ژیلت استفاده نمیکنم ولی تیره شده

یک سوال توروخدا جواب بدید کسایی که پوست اونجاشون نسبت به بقیه جاها تیرس اصلاحشون با تیغ ژیلت هست؟! ...

بعله عزیزم بیشترش ب خاطر ژیلته ولی خب ارثی هم می‌تونه باشه 

زمان ما تیغ و ژیلت بود سیاه شد رفت شما نکن یا لیزر کم یا اپیلاسیون

بعله عزیزم بیشترش ب خاطر ژیلته ولی خب ارثی هم می‌تونه باشه  زمان ما تیغ و ژیلت بود سیاه شد رفت ...

آهان ممنون✌🌹

منم دوران دانشجوئی چندبار با ژیلت اصلاح کردم ولی عموما بقیه روش ها امتحان کردم و مادرم خیلی حساسه چون میگه خیلی میتونه تاثیرگذار باشه توی زندگی زناشوئی

اینستاگرامم kimiabeatz
بیچاره اونکه همش تو گرما و رطوبته  اصلا سیاهیش برای همین رطوبته  دیگه چروکم بشه واویلا&n ...

مال اقایونو میگم ، یه دوستی داشتم برا تقویت اعتماد بنفسش میگفت خییییلیم خوبیم از اونجای چروکیده ی مردا که بهتریم انقدم اعتماد بنفس دارن🤣

مال اقایونو میگم ، یه دوستی داشتم برا تقویت اعتماد بنفسش میگفت خییییلیم خوبیم از اونجای چروکیده ی مر ...

خخخخخخ ارع والا 

مردا کلی نگرن زنا از خودشون ایراد نگیرن مردا اکثرا متوجه نمیشن.

والا با اون چروکاشون تازه اویزونم هست اه اه اه 

آهان ممنون✌🌹 منم دوران دانشجوئی چندبار با ژیلت اصلاح کردم ولی عموما بقیه روش ها امتحان کردم و مادر ...

فک نکنم زیباییش از زیبایی صورت و تناسب کلی اندام تاثیر گذار تر باشه. چون توی زناشویی اونقدری که طرف عاشقانه به چهرت نگاه کنه سفیدی و یکم تیرگی اونجا براش مهم نیست. 

خیلی باکلاسی که از اون اول با لیزر اپلاسیون کردی ولی من خیلی وقته ژیلت استفاده نمیکنم ولی تیره شده

یکی توی همین تاپیک ها یکی گفت بخاطر رطوبت هم میشه

رطوبت هم دور کن از خودت

اینستاگرامم kimiabeatz
فک نکنم زیباییش از زیبایی صورت و تناسب کلی اندام تاثیر گذار تر باشه. چون توی زناشویی اونقدری که طرف ...

اولشم چهره مهمه ولی بعدش معمولی میشه اگه طرف مقابل اخلاق ورفتارش خوب باشه چهرش زیبا میمونه واسه همسرش وگرنه خود زیباییش میشه نفرت