2777
2789
عنوان

کسی اینجا هست عمل لابیا پلاستی انجام داده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب میگن ناحیه بیکینی رو بد لیزر کنی باعث نازایی ممکنه بشه منم میترسم لیزر کنم شما کرمی چیزی سراغ ن ...

نشنیدم  

کرم اینا جواب نمیده منم رفتم لیزر موی زاید از اون پرسیدم گفت برا تیرگی ی جا آدرس میدم برو لیزر ژولیت ۳جلسع جلسه ای ۶۰۰ بعد اومدم خونه گفتم والا سیاهشم قشنگه ۶۰۰موند جیبم

درسته مرسی. ببخشید انقدر سوال میپرسم  این عمل فقط برای زیباییه؟

گفتم ک لابیا ک جنبه زیبایی داره اون تنگی هم ک فلسفش فرق می‌کنه مطمین باشم شما خانم هستین،؟؟

سوال هاتون عجیبه 

خودتون گوگل سرچ کنید همه چی هس

امضا خاصی ندارم !!! میشه اثر انگشت بذارم؟؟؟
خوب میگن ناحیه بیکینی رو بد لیزر کنی باعث نازایی ممکنه بشه منم میترسم لیزر کنم شما کرمی چیزی سراغ ن ...

نترس باو

اپلاسیون (دردش چند جلسه اوله) با همین لیزر بهترین راهه

نگاه برای تیرگیش نباید اونجارک با تیغ ژیلت اصلاح کرد

اینستاگرامم kimiabeatz
درسته مرسی. ببخشید انقدر سوال میپرسم  این عمل فقط برای زیباییه؟

کلیپ کارتونی عمل رو میتونی ببینی تو گوگل، کلیتوریس و لابیا کلا جمع و جور میشه دیگه اونجور نیست که بیرون بزنه دیده بشه تابلو و اینکه میگن عفونتم کم میکنه 

گفتم ک لابیا ک جنبه زیبایی داره اون تنگی هم ک فلسفش فرق می‌کنه مطمین باشم شما خانم هستین،؟؟ سوال ها ...

شوخی میکنی دیگه؟!!!😳

سرچ کردم خیلی خوب متوجه نشدم عزیزم تاپیکای قبلیم هست یه نگاه کنی تابلو خانم هستم یا آقا

یک سوال توروخدا جواب بدید

کسایی که پوست اونجاشون نسبت به بقیه جاها تیرس اصلاحشون با تیغ ژیلت هست؟!

از همون موقعی که برای من مو درامده مادرم یکبار نگذاشت با تیغ ژیلت اصلاح کنم میگفت تیرگی به مرور میاره... همیشه اپلاسیون لیرز کردم...

حالا مبخوام بدونم این حرف مادرم درسته با نه؟

جامعه اماری ندارم

اینستاگرامم kimiabeatz