الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم پای چپم وکمرم خیلی دردمیکنه یعنی پای چپم میلنگه انقدردردم زیاده کمرم هم انگار تمام استخون هاش شک ...
مامای من میگفت تو بارداری خونرسانی به بدن مادر اولویت داره اول مغز بعد جنین،دیگه به دست و پا و کمر خون رسانی به سختی انجام میشه،به خاطر همین درد و بی حسی رو تو این مناطق احساس میکنیم...که بزرگترین کمک به خونرسانی ورزش کردنه
مادر بودنم را خیلی دوست دارم ❤دلم ضعف میرود برای دنیایی مادری❤دنیایی که متعلق به خودت نیستی❤همه جا حضور کسی را احساس میکنی❤که آنقدر بی پناه است،که فقط آغوش تو آرامش میکند❤آنقدر کوچک است که دست های تو هدایتش میکند❤آنقدر ضعیف است است که شیره ی جان تو پرورشش میدهد❤مادر بودنم را دوست دارم❤چون به بودنم معنا میدهد❤
عزیزم سز اختیاری هستم آره دیگه اینا رو کم کردم چون فهمیدم وزنش خوبه دیگه هفته ایی برا شام دو ...
به سلامتی زایمان کنی...
دکتر میگفت اگه بچه با سرعت رشد ماه آخر بارداری به دنیا بیاد در یک ماه اول تولدش وزنش به 80 کیلو میرسه...
وقتی سرعت خودش انقدر بالاس حالا شمام که این همه بهش نیرو رسوندی قطعا یه پهلوان به دنیا میاری عزیزم
مادر بودنم را خیلی دوست دارم ❤دلم ضعف میرود برای دنیایی مادری❤دنیایی که متعلق به خودت نیستی❤همه جا حضور کسی را احساس میکنی❤که آنقدر بی پناه است،که فقط آغوش تو آرامش میکند❤آنقدر کوچک است که دست های تو هدایتش میکند❤آنقدر ضعیف است است که شیره ی جان تو پرورشش میدهد❤مادر بودنم را دوست دارم❤چون به بودنم معنا میدهد❤
مامای من میگفت تو بارداری خونرسانی به بدن مادر اولویت داره اول مغز بعد جنین،دیگه به دست و پا و کمر خ ...
تاالان که تحمل کردم تاآبان هم تحمل میکنم فقط ازاین ترس داشتم که بعد زایمان هم این دردها باشه ونتونم بچه مو بغل کنم الان کمرم انقدر درد میکنه که حتی نمیتونم خم بشم شلوارم وبپوشم یا کتونی بپوشم وکارهای دیگه ....پای چپم هم که از درد میلنگه