2777
2789
عنوان

اگه برمیگشتین اوایل نامزدی وازدواج کدوم کارهارونمیکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 55 پست
تو که هر چی بقیه میگن میگی دقیقا 😂😂😂

اخه بخداهم توزندگی خودم هم خاهرام دوستام آشناهام دیدم بخداتجربه گرونه میدونی چ اعصابی ازادم میره سرهرکدوم اینا واقعاهمشون درسته عزیزم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

1 شب نموندن خونه مادر شوهر 2 حد و حدود رو رعایت کردن در رفتار و برخورد با خانواده همسر یعنی نه خیلی ...

وای خیلی کلی وکامل افرین واقعااکثراایناست ریشه مشکلات 🙏🌹

طلاهای من نیم ست بود ( دسبتند نداشتم )  یه روز زن داییم فیلم دخترخالش که تازه با من عروس شد نش ...

وای عزیزم واقعامهم اینه ادم باشوهرش خوش باشه این حرفای اطرافیان ادمومیکشه ذره ذره میفهمم

خودم کمتر واسه وظایفی ک با خانواده شوهره خرج میکردم و نمیذاشتم پدرم واسه خانواده همسرم خرج کنه. با جاریم صمیمی نمیشدم. از اول با خانواده شوهرم جلو فامیلشون طی میکردم ک چ وظایفی دارن ک بعدا دبه نکنن.  نمیذاشتم خرجایی ک خودم کردم رو بزنن ب اسم خودشون. با همسرم کمتر دعوا میکردم ب خاطر بیشعوری مادرشوهر و خواهرشوهر. بدی شوهرمو ب خانواده ام نمیگفتم اصصصلا. ب هیچ وجه نمیذاشتم کسی بفهمه دعوامون شده. وقتی مادرشوهرم پررو بازی درمیاورد جوابشو میدادم

چقد اشتباه داشتم و نمیدونستم🙄🤭

خودم کمتر واسه وظایفی ک با خانواده شوهره خرج میکردم و نمیذاشتم پدرم واسه خانواده همسرم خرج کنه. با ج ...

عزیزم این اشتباه اکثرخانماست شماتنهانیستی منم یادم میفته بی زبونیاموبعدحرصمومیاوردسرشوهربدبختم بیچاره میگفت هرکی هرچی گفت ج بده من لال بودم انگار🥴

عزیزم این اشتباه اکثرخانماست شماتنهانیستی منم یادم میفته بی زبونیاموبعدحرصمومیاوردسرشوهربدبختم بیچار ...

بدبختی من اینجاست ک اون لحظه یادم نمیاد چی بگم و حرص میخورم. بعد میام سر همسرم خالی میکنم. حاضر بودم هر چی دارم بدم ی وقتایی یادم بیاد چی بگم😜