2777
2789
عنوان

اگه برمیگشتین اوایل نامزدی وازدواج کدوم کارهارونمیکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 55 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در مورد پوششم بیشتر گیر میدادم الان بهتر شده و ازادترم اما اوایل اذیت شدم.نه اینکه چادر کنه سرم ام ...

این خیلی سخته درسته مخصوصاکه تازه عروس دوس داره شیک باشه همه جا خب ازاول گیرنمیداددیگه چی میشد

قدم اول من ازدواج نمیکردم تا مستقل نشدین ازدواج نکنین تا مستقل نشدین ازدوااج نکنین  ،بعد حالا ...

ای جانم 😔

شاید پایانش تلخ بود ولی مسیر قشنگی داشتیم .....                                        https://harfeto.timefriend.net/17306508806308

1 شب نموندن خونه مادر شوهر

2 حد و حدود رو رعایت کردن در رفتار و برخورد با خانواده همسر یعنی نه خیلی صمیمی و نه خیلی خشک 

3 اگر اطرافیان رفتار بدی کردن اعصاب خوردیش رو وارد زندگیم نکنم

4 نبردن حرف خواهر و برادر و پدر و مادر پیش همسر و برعکس 

5 نگفتن ریز جزئیات زندگی پیش خانواده ها مثل ریز خرج کردن ها 

6 دوره نامزدی به تناسب نیاز خرج کردن و صرفه جویی رو به زمان رفتن زیر سقف موکول کردن 

و....

فرصت کم است، نجیب تر از آن باش که برنجانی...
اره مردااینجورین شمامثلا۲۰۰میخای بگو۴۰۰😍

اره دیگه همی کارش میکنم خخخ نباید راسش بگمش لوس شده

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
وای عزیزم 

طلاهای من نیم ست بود ( دسبتند نداشتم ) 

یه روز زن داییم فیلم دخترخالش که تازه با من عروس شد نشونم داد گفت نگااااه ببین یاد بگیر ملت شوهرشون چیکارا واسشون نمیکنه برای تو چیکار کردن ؟ هیچی نخریدن حتی طلاهم نخریدن واقعا که ! 

دلم وحشتناک شکست یه تار موی همسرمو به همسر اون دختره که یه ادم لاته نمیدم 

دوستای گلم کاربر خاموش بودم از سال 97 تازه وارد نیستم 🌹❤