2777
2789
عنوان

لوازم التحریر ارزون از کجا بگیرم؟😬😬

| مشاهده متن کامل بحث + 9088 بازدید | 24 پست

اگه بتونی جایی که به صورت عمده میفروشن مثلا مداد مشکی رو 24 تایی میفروشن اینا یچیزایی که بلاخره بچه هاتون تموم میکنن یا دفتر و وکیومی بخری اگه مثلا دو تا بچه مدرسه ای داشته باشید شاید بار اول یکم هزینش زیادتر بیفته ولی براتون خیلی بصرفه تر میشه و برای سال آیندشونم استفاده میکنید  

من خودم اینجوری خرید میکردم

گروه بنفش، وزن شروع83 وزن فعلی81.7 (20-7-1400) ...........هدف1=80  ...........هدف2=75  ...........هدف3=70  ...........هدف4=65  ...........هدف5=60  ...........هدف6=55 ...........فعلا در مسیر هدف اول هستم  
ما معلم خواهرم یه لیست بلند بالا داده تازه گفته عکس بگیرید ببینم خریدید😑

واقعا؟ مسخره بازی چیه در میارن شاید یکی نتونه همشو بخره حالا هر موقع لازم شد میخرن دیگه

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد....خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان. بنظرم از الان دنبال خرید لوازم تحریر برای بچه هاتون باشید. من خودم همیشه بعضی چیزا مثل لوازم تحریر رو اوایل تابستون می‌خرم که ارزون تر برام تموم بشه. حتی پیشنهاد می‌کنم اگر دوتا بچه مدرسه ایی دارید بصورت عمده خرید کنید که براتون بهتر حساب بشه. من خودم سایت "جامدادی من"رو تازگی ها پیدا کردم خیلی تو کارشون حرفه ایی هستند. و قیمت مناسب. می تونید با خیال راحت از سایت شون https://jamedaim.ir خرید کنید و کلی کار تخفیفی دارند.   

سلام عزیز 

چرا تو گوگل سرچ نمیکنی که لوازم التحریر ارزان کجاست . من خودم تو گوگل زدم لوازم التحریر خان محمدی در کرج آورد. پست هم می‌کنه به هر جایی که بخواهی 

من نظرات و عکسهاشون را دیدم خرید کردم . حضوری هم نری میتونی راحت همه چی جنس و قیمت بپرسی و بعد بخری 

حساب کرده بودم وسایلی که بیرون میشد 2تومن از آنها خریدم 1تومن . فروش عمده هم دارن خواهرم و برادرام باهم شریکی خرید کردن براشون ارزانتر هم درآمد . چون تخفیف بیشتر میدن فاکتور هم میدن که هر چیزی به چه قیمت دادن