2777
2789
عنوان

رفتن یا موندن؟✈

989 بازدید | 71 پست

رفتن از کشور به این معناس که خودمونا نجات دادیم مگه نه؟

ولی اگه کسایی که مفیدن و میتونین بمونن حتی موندنشون و مفید بودنشون یه قدم کوچیک باشه واسه بهتر شدن ایران،کار بدیه یا خوب؟

از کجا باید درست شه؟همه برن ایران چی میشه؟

چی درسته

رفتن یا موندن؟

دلم خیلی آتیش گرفته واسه کشورم؛دلم نمیخواد رهاش کنم باید چیکار کنیم 

دیگه از کی کاری برمیاد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوس دارم برم ولی دو دلم.بیشتر دوس دارم درس بخونم برگردم زندگی همیشه نه چون بهش فکر میکنم دلم میگیره

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤

بردن من با خودت😄

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

من ایرانم رو دوست دارم 

ولی شرایط ایرانم رو ابدا نه... 

دور شدن از خانواده برای زندگی بهتر به نظرم مسخره ست 

یکی از دوستای من سال هاست سوئد زندگی می کنه 

می گه آدم هایی که هنوز دل نکندن از وطن و خانواده تو غربت مرده هایی هستن که فقط نفس می کشن 

ای کاش، آدمی وطنش را

مثل بنفشه‌ها

در جعبه‌های خاک

يک روز می‌توانست

هم‌راه خويشتن ببرد هر کجا که خواست

در روشنای باران

در آفتاب پاک... 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .