miss_reyhane مدیر استارتر عضویت: 1404/01/26 تعداد پست: 1726 عنوان خیاطی یاد بگیرم 19 بازدید | 5 پست درامد داره؟ اگر بخوام مزون بزنم چقدر احتمال داره کارم بگیره؟ کلا هر چی میدونید تو این زمینه راهنمایی کنید🩷 از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند.. من چنانم که محال است کسی حال مرا درک کند. امروز | 08:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
miss_reyhane مدیر استارتر عضویت: 1404/01/26 تعداد پست: 1726 علاقه چی خیلی علاقه دارم ولی سر رشته ندارم از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند.. من چنانم که محال است کسی حال مرا درک کند.
گلنارررر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 10177 اگه علاقه داری شروع کنفقط دوره های خوب ثبت نام کنیبُرد با کسیه که تمیز و حرفه ای بدوزهتو تمیز بدوزی خیلی مشتری داریاز این لباس گل گلی ها بدوز. خیلی طرفدار داره 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بزرگترین خیانت اینکه خودتو کوچیک کنی برای قضاوت یه مشت تماشاچی....
کولریخی عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 13213 خیلی علاقه دارم ولی سر رشته ندارم سعی کن برو جای مناسب و عالی از همون اولش هم بدوز برا بقیه و دستمزد بگیر تا ارزش کارت دیده بشه نگو اولم هست وگرنه همیشه ترس میمونه نمیتونی برا کسی بدوزب