2777
2789
عنوان

رفتن یا موندن؟✈

| مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 71 پست
اگر میگه مث مرده هان اون بعضیا چرا برنمیگردن ایران انقدر عاشق وطنن؟من دوس دارم پیش خانوادم باشم تو ک ...

اون بچه داره

بخاطر هدیه دادن زندگی بهتر به بچه‌ش اونجا مونده 

شدیدا افسرده ست 

ما نمی تونیم از ایران دل بکنیم چون در این خاک ریشه دواندیم 

دوست من بهترین کاری که این بود که بچه ش و همونجا به دنیا آورد و به همونجا عادتش داد 

خودش زجر می کشه ولی بچه ش یه زندگی اروم و تجربه می کنه 

دور از تمام اتفاق هایی که در ایران زمین میفته 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون بچه داره بخاطر هدیه دادن زندگی بهتر به بچه‌ش اونجا مونده  شدیدا افسرده ست  ما نمی ت ...

اونجا بهترین شرایط رو دارن.اخه دلشون برای چیه ایران تنگ میشه؟من خودم فقط بخاطر خانوادم دوس ندارم خارج برم تا ابد بمونم چون تنهان وگرنه ثانیه ایی میدونستم خانوادم تنها نیستن درنگ نمیکردم

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤
اگه مردم یکم از کوروش و کشور داریش بخونن به حال ایران الانمون گریه میکنن گریه..اکثرا چیزی ازش نمیدون ...

چ زخمتایی ک برای این کشور کشیدن و چ آدمایی اومدن این زحمتارو ب باد دادن... ایران پهناورمون رسید به اینی ک الان هست هنوزم رحمی بهش ندارن و دریاچه خزرمونم ک دست چینی هاس.... 

یکی درد و یکی درمان پسندد یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد

اونجا بهترین شرایط رو دارن.اخه دلشون برای چیه ایران تنگ میشه؟من خودم فقط بخاطر خانوادم دوس ندارم خار ...

فکر می کنی دیگه 

اونا بهترین شرایط و دارن ولی دلتنگی نمی ذاره هیچچچ لذتی ببرن 

من بارها زده به سرم که برم

بارها تا دم رفتن پیش رفتم

من چندسال پیش تمام کارهام و انجام دادم برای رفتن 

ولی آدم رفتن نبودم 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
اونجا بهترین شرایط رو دارن.اخه دلشون برای چیه ایران تنگ میشه؟من خودم فقط بخاطر خانوادم دوس ندارم خار ...

خب خونوادت دوست ندارن برن از ایران که مثلاً بعد یه مدت که موندی بیاریشون ؟ من خودمم می‌خوام بعد که رفتم هر جور شده خونوادم بیارم دیگه برنمی‌گردم

فکر می کنی دیگه  اونا بهترین شرایط و دارن ولی دلتنگی نمی ذاره هیچچچ لذتی ببرن  من بارها ...

دلنگی برای خانواده یا ایران؟خانواده که مسلمه ولی ایران...نمیدونم والا فقط میخوام بدونم دلتنگ چی ایران میشن.

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤
دست همونا که الانم هست بچه های ما اینده ای ندارن بنظرت چی از ایران مونده فقط توهم اینو داریم که م ...

یعنی رها میشه

بدتر از الان😶

بالاخره از یه جایی نباید یه حرکتی بزنن(خودمم نمیدونم چی و کی ولی آخه مگه میشه)

مگه نمیگن همه چی راه و چاره داره جز مرگ😶

خب خونوادت دوست ندارن برن از ایران که مثلاً بعد یه مدت که موندی بیاریشون ؟ من خودمم می‌خوام بعد که ر ...

نه نمیشه بیان.اگه میشد که عالی بود

دلنگی برای خانواده یا ایران؟خانواده که مسلمه ولی ایران...نمیدونم والا فقط میخوام بدونم دلتنگ چی ایرا ...

بیشتر خانواده... 

ولی اینکه اونجا باشی و بشنوی چی به سر کشورت اومده و بتونی راحت زندگی کنی قطعا دل سنگ می خواد 

یعنی رها میشه بدتر از الان😶 بالاخره از یه جایی نباید یه حرکتی بزنن(خودمم نمیدونم چی و کی ولی آخه ...

ما نمیدونیم آینده چی میشه...فقط اینو میدونم نسل آینده جربزه بیشتری نسبت به جوونای الان دارن و مطمئنم ی اتفاقی تو اینده میوفته

ما نمیدونیم آینده چی میشه...فقط اینو میدونم نسل آینده جربزه بیشتری نسبت به جوونای الان دارن و مطمئنم ...

منم واسه همین رفتن رو قبول ندارم

دلم میخواد منم جز کسایی باشم که موندنشون از ته دله و یه حرکت میزنن واسه حتی یه ذره بهبودی؛از یه جایی که باید حرکتی زده بشه😶