2777
2789
عنوان

رفتن یا موندن؟✈

| مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 71 پست
و آینده ایرانم بازتابی از خواست الانِ مردمه

خواسته هاشونم مشخصه. اگه مذهبی نیستی و تواناییشو داری بری برو چون آخرش به همین نتیجه میرسی. اگه مذهبی هستی بهترین جا برای زندگی همین ایرانه. 

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
ولی اگه این فکرو کنن کسی نیست که درونش انقلابی بشه واسه گرفتن حق کشورِ مظلومش متاسفانه یا خوشبختانه ...

اره درسته 

ولی مثلا حجاب اجباری نمیخواییم درسته ؟ 

خب الان چیکار کنم من ؟ برم تو خیابون اعتراض تا کشته شم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواسته هاشونم مشخصه. اگه مذهبی نیستی و تواناییشو داری بری برو چون آخرش به همین نتیجه میرسی. اگه مذهب ...

مذهبی نیستم

ولی میدونم با موندن و تلاش من چیزی نمیشه چون خیلی جای کار داره

اما میتونم جز کسایی باشم که واسه ایران کاری کردن،وجدانم راحت تره😶

اره درسته  ولی مثلا حجاب اجباری نمیخواییم درسته ؟  خب الان چیکار کنم من ؟ برم تو خیابون ...

کاش فقط حجاب بود

مسئله خیلی داغون تر و بدتره،نیاز اصلی آدمو ازش گرفتن و به سختی به دست میاد💔😶

مردممون سر شدن دیگه

کاش فقط حجاب بود مسئله خیلی داغون تر و بدتره،نیاز اصلی آدمو ازش گرفتن و به سختی به دست میاد💔😶 مر ...

اره خب مثال کوچیک زدم 

وگرنه دست رو هر چی دقیقا هر چی بزاری بوی کثافتش بلند میشه 

یه تپه ن.ریه نزاشتن 

یدونه دلخوشی نداریم 

درس که پشم

کار که نیست

خونه ۴۰ متری  ارزو 

برق و اب و نت هم که هر وقت دلشون بخواد میبندن 

کرونا هم که هیچ شاهکار کردن با یکسال واکسن نزدن

مذهبی نیستم ولی میدونم با موندن و تلاش من چیزی نمیشه چون خیلی جای کار داره اما میتونم جز کسایی باش ...

پس بمون تلاش کن فقط تهشو بدون که جز نفرت از این مردم چیزی عایدت نمیشه. با علم به اینکه چکار داری میکنی اینکارو بکن. تو همین تاپیکت یکی اومد گفت اگه اینایی که میخوان برن از ایران برن برای ما کار پیدا میشه. ما شش هفت سال پیش به این نتیجه رسیدیم که اشتباه کردیم موندیم. شروع کردیم به مهاجرت و یکی یکی رفتیم. وقتی مهاجرتمون کامل بشه حداقل شصت تا شغل مستقیم تو ایران از بین میره حالا دیگه غیر از شغلای غیرمستقیم. ما دیگه نه عذاب وجدان داریم نه دلمون میسوزه. به اندازه کافی دیدیم و کشیدیم. تو هم با علم به اینکه تهش هیچی نیست این راهو برو لااقل مثل ما اینقدر سرخورده نشی.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
اره خب مثال کوچیک زدم  وگرنه دست رو هر چی دقیقا هر چی بزاری بوی کثافتش بلند میشه  یه تپه ...

ولی من اکثر اینارو مقصرشو خود مردم میبینم

وقتی تا یه چیزی گرون میشد چندتا چندتا میگرفتن

سکوت کردن در برابر ظلمی که بهمون میشه

و اینا یه مثال کوچیکه

اگه اتحاد و همدلی داشتیم خیلی وضع بهتر بود

ولی چه میشه کرد که سر شدیم

پس بمون تلاش کن فقط تهشو بدون که جز نفرت از این مردم چیزی عایدت نمیشه. با علم به اینکه چکار داری میک ...

نمیدونم،الان فقط اینو میدونم خودمو بکشم بالا مهاجرت کنم

از ته دلم شاد و خوشحال نیستم اونجا

چون میدونم این یعنی سقوط ایران 

واقعیت از نظر من اینه که جز یه تعداد ادم خیلی خااااص خیلی  خیلی نخبه ( منظورم نخبه معمولی شریف نیست، یه ادم با ای کیو ی استثنایی منظورمه) بقیه واقعا برند هم به خودشون لطف کردند و‌هم به مملکت. یه شغل خالی شده برای ادمی که بش نیاز داره. اینکه میخوایم به ایران خدمت کنیم و اینا هم شعار و‌جو‌زدگیه صرفا. هر کی بره باری خودش از رو‌دوش مملکت برداشته. اگه مونده به خاطر خودش و وابستکی های شخصیشه

( بر فرض اینکه امکان رفتن داشته و‌نرفته)

نمیدونم،الان فقط اینو میدونم خودمو بکشم بالا مهاجرت کنم از ته دلم شاد و خوشحال نیستم اونجا چون مید ...

عزیزم شما مگه برنده نوبلی که مملکت با نبودنت سقوط کنه؟!😅 خیلی باحالی خداییش😂😂😂😂

کوروش کبیر بزرگترین امپراطوری جهان بود اگه اون موقع می بودم ب خودم می بالیدم ک تو همچین کشوری هست ...

حیف از اون امپراطوری که یه گربه مونده

که نای بلند شدن نداره

حیف از پروفسور سمیعی

حیف از کلی نخبه که میرن و برنمیگردن

اینا یعنی ایران در اینده هم کمبود داره

کمبود یه سری ادم نسل پرور.