میدونین وسواس فکری علت های مختلفی داره که زمان میبره تا شما متوجه بشین به کدوم علت این رفتار رو دارین من درمانش رو میگم اگر خواستین بهم بگین علت هارو هم تا حدودی براتون میگم
برای درمان باید اول بسنجین وسواس تون چه جاهایی خیلی شدید میشه و غیر قابل کنترله یعنی به چه چیز هایی بیش از حد واکنش نشون میدین بعدش باید در مواجهه با این موقعیت ها متوق کردن احساستونو یاد بگیرین حالا چجوری؟ باید هربار که توی اون موقعیت قرار میگیرین به رفتار خودتون امتیاز بدین اگر رفتارتون کاملا وسواس گونه بود امتیاز صفر بدین و یه تنبیه براش در نظر بگیرین تا دفعه های بعد محتاط تر عمل کنین بعد یه کار خوب هم که میتونین انجام بدین اینه که قبل از اینکه موقعیت استرسی پیش بیاد شما بنویسین که چه چیزایی بهتون استرس بدی رو وارد میکنه بعد بشینین روی تک تک شون فکر کنین یعنی فکر کنین که اگر الان اون اتفاق بیفته شما باید چه رفتاری نشون بدین که وسواس گونه نباشه بعدش باید استرستون رو مدیریت کنین . مدیریت استرس یه چیز سخت ولی شدنیه و چون خودم تجربشو داشتم باید بگم بهترین راه اینه که زمانایی که خیلی پیش بینی نشده توی موقعیت استرسی قرار میگیرین از درون به خودتون قوت قلب بدین که شما میتونین الان یه رفتار خوب از خودتون نشون بدین و راه دیگش هم اینه که به خودتون بگین نباید بزارم طرف مقابل بفهمه من استرس دارم پس تمام علايم استرس که الان میخواد از من مشخص بشه رو جوری مخفی میکنم که شخص مقابلم اصلا متوجه نشه
من سعی کردم مختصر و کوتاه توضیح بدم بهتون ولی بازم بگم خیلی کامل نگفتم باید خیلی تلاش کنین و خیلی تحقیق کنین که وسواس فکری تون از بین بره اما مطمین باشین میتونین