2777
2789
عنوان

امشب به سوالاتون درمورد اختلال های شخصیتی جواب میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 85 پست

من تا سن ۲۰ سالگی نسبت به همسن و سالام از نظر اجتماعی ظعیف تر بودم ولی بعد اون پیشرفت کردم 

مثلا اونا ۱۷ ساله بودن من از نظر شعور و درک مسایل پیرامون مث ۱۳ ساله ها بودم 

این بیماری تلقی میشه یا نه ؟ اگه اره اسمش چیه ؟ 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا خیرت بده خواهرم 

من میخوام متاهل بشم 

همسرم خیلی خوبه ولی گاهی خود به خود چند روزی میره تو لاک خودش حوصله هیچکسو نداره حتی من 

همیشه هم میگه حس میکنم به یه تغییر بزرگ نیاز دارم ولی نمی‌دونم چی 

حسرت گذشته زیاد میخوره به خاطر موقعیت های خوبی که از دست داده

خیلی هم درونگراست 

من باید نگران باشم؟

و وقتی خیلی ارومم از خودم بدم میاد میخوام مثل دخترای دیگه زبونم دراز باشه و هست اما پیش غریبه ها یا مثلا معلم و مدیر فک کنم زیاد موفق نیستم لطفا راهنماییم کنین با اینکه پیش خانوادم زبونم هفت متره😐

نمیدونم اختلاله یا نه ولی اگه میدونی خواهشا بگو چطوری اضطراب اجتماعیم رو درمان کنم کتابی چیزی راهکار ...

فقط افزایش اعتماد بنفس + خواندن مطالبی ک باعث میشه دایره لغتتون گسترده بشه  کتاب قدرت بیا برایان تریسی اوکیه

خدا خیرت بده خواهرم  من میخوام متاهل بشم  همسرم خیلی خوبه ولی گاهی خود به خود چند روزی م ...

مواقعی ک شاده همه جا حضور داره؟ اما موقعی ک دپرس هست ن دردودل می‌کنه و ن راهنمایی میخاد 

ب سلامتش زیاد اهمیت میده 

طبیعت گردی رو خیلی دوست داره 

احساسات شما رو منطقتون غلبه داره  خیلی رفتارهای تکانشی و هیجانی داشتی؟

ببخشید عزیزم رفتار های هیجانی مثلا چه چیزایی؟منظورتون رو خوب متوجه نشدم

کاش دنیا بهم یه دختر بده...که بهش بگم صداشو جرئت بده،بدونه با موهای اون کسی نسخ نمیشه،اگه نتونه مادر شه مرد تلف نمیشه،کاش دنیا بهم یه دختر بده،میخام بدون اجازه مرد نفس بکشه،میخام پرنده ها رو بدون قفس بکشه،میخام فرشته نباشه خطا جزئی از زمینه،میخام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه🍀   
ببخشید عزیزم رفتار های هیجانی مثلا چه چیزایی؟منظورتون رو خوب متوجه نشدم

هیجانات زیاده انواع داره 

اما 

مثال ساده و سطحی اینه ؛

میدونید اون شوخی بده اما چون اون لحظه شما رو خوشحال می‌کنه  میگید و آخرش پشیمون میشید 

در مورد وسواس فکری لطفا بگید  من روی سلامتی اطرافیانم وسواس دارم وتا کوچکترین مشکلی پیش میاد&n ...

میدونین وسواس فکری علت های مختلفی داره که زمان میبره تا شما متوجه بشین به کدوم علت این رفتار رو دارین من درمانش رو میگم اگر خواستین بهم بگین علت هارو هم تا حدودی براتون میگم

برای درمان باید اول بسنجین وسواس تون چه جاهایی خیلی شدید میشه و غیر قابل کنترله یعنی به چه چیز هایی بیش از حد واکنش نشون میدین بعدش باید در مواجهه با این موقعیت ها متوق کردن احساستونو یاد بگیرین حالا چجوری؟ باید هربار که توی اون موقعیت قرار میگیرین به رفتار خودتون امتیاز بدین اگر رفتارتون کاملا وسواس گونه بود امتیاز صفر بدین و یه تنبیه براش در نظر بگیرین تا دفعه های بعد محتاط تر عمل کنین بعد یه کار خوب هم که میتونین انجام بدین اینه که قبل از اینکه موقعیت استرسی پیش بیاد شما بنویسین که چه چیزایی بهتون استرس بدی رو وارد میکنه بعد بشینین روی تک تک شون فکر کنین یعنی فکر کنین که اگر الان اون اتفاق بیفته شما باید چه رفتاری نشون بدین که وسواس گونه نباشه بعدش باید استرستون رو مدیریت کنین . مدیریت استرس یه چیز سخت ولی شدنیه و چون خودم تجربشو داشتم باید بگم بهترین راه اینه که زمانایی که خیلی پیش بینی نشده توی موقعیت استرسی قرار میگیرین از درون به خودتون قوت قلب بدین که شما میتونین الان یه رفتار خوب از خودتون نشون بدین و راه دیگش هم اینه که به خودتون بگین نباید بزارم طرف مقابل بفهمه من استرس دارم پس تمام علايم استرس که الان میخواد از من مشخص بشه رو جوری مخفی میکنم که شخص مقابلم اصلا متوجه نشه

من سعی کردم مختصر و کوتاه توضیح بدم بهتون ولی بازم بگم خیلی کامل نگفتم باید خیلی تلاش کنین و خیلی تحقیق کنین که وسواس فکری تون از بین بره اما مطمین باشین میتونین

این کاربری دست دو نفر هست