2777
2789

اومدن جلو خانوادش ،چندباری زنگ و پیام و... به‌خاطر اختلاف سنی که داریم و چهرش بابام راضی نیست 

می‌دونم خیر و صلاحم و میخواد اما به هیچ صراطی مستقیم نیست چندباری تو روشون وایستادم و نتیجه از دست دادن شغلم بود...که دیگه نرم سرکارم اخه اونم اونجاست 

ما باهم ارتباط داشتیم نمیتونیم تموم کنیم 💔

بهم گفت بیا بریم چون مجبوریم اما می‌دونم اگر خدای ناکرده این کار و انجام بدم بابام منو میکشه ابرو خانواده مون میره کلا....

بهش بگم دعا زبانبند برا بابام بگیره؟؟

خودم که سر درنمیارم چکار کنم

همیشه ترسم از این بود برم سراغ این چیزا 

خدا باهامه هر لحظه ولی دل بابام نرم نمیشه 

اینم که میگم بگم دعا بگیره برا خیره...نه طلسم اینا 

بنظرتون بگم؟؟؟

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
دعا و طلسم و.... دروغ و خرافاتی تو قرآن ۲۱ دیگه بس کنید لااقل

من می‌دونم خودم 

اما اطرافم دیدم اینکار و کردن

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اختلافتون چند ساله؟

چهره اش چطوره ؟ک انقدر سختگیری میکنه

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

مگ چند سال تفاوت سنی دارین؟

من ۲۰ میشم اون ۳۵

اختلافتون چند ساله؟چهره اش چطوره ؟ک انقدر سختگیری میکنه

من وارد ۲۰ شدم اون ۳۵

به دل من نشسته 

چون خوشش نمیاد کلا ازش بد میگه 

برعکس بابات باید دنبال دعانویس باشه برا تو دعا بگیره اونجور ک تو چشمات بسته شده والا برا خودت دعا گرفتن

https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من  تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

چندسالته؟ چرا اینقدر سادگی کردی که باهاش رابطه داشتیمطمعن باش بابات صلاحت رو میخاد و حق با پدرته

۲۰ شدم تازگی

ارتباط جنسی کامل نداشتم 

می‌دونم عزیزم اما من چی 

حق انتخاب ندارم؟

همش میگه بعداً فلانی میگه دخترش رو فروخت...

چون سنش بیشتره 

اخه من خودم میخام این چه حرفیه 

دلم برا پسره سوخت ک به خاطر چهرش بابات راضی نمیشه🥲حداقل بهش نگو بخاطر چهرت راضی نمیشم، ادم واقعا د ...

دلت واسه پسره نسوزه پسری که دختر 15 سال از خودش کوچیکتر رو گول زده و باهاش رابطه برقرار کرده دل سوزوندن نداره