2777
2789

سلام بچه ها .گریهههههه

من یک هفته است کلاسای شهریم شروع شده .امروز ششمین جلسه بود .بچه ها خیلی کندم .هنوز درست بلد نیستم کلاچ بگیرم .ماشین زود خاموش میشه .کم آوردم .هنگ میکنم .مربیه یه جورایی احساس ناامیدی می‌کنه .دیروز با ماشین خودمون کمی حرکت کردم ..افتضاحمممم .فهمیدم این شش جلسه هم اون خانمه کمک میکرده .بیاید یه چیزی بگید .انگیزه بدید .دلم نمیاد انصراف بدم .راهنماییم کنید .خیلی دعوام نکنید که داغونم .گریههههه 

اللهم عجل لولیک الفرج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جای من بودی چی اوایل نمیدونستم فرمون رو کدوم سمت ببرم اینقد تباه بودم .مربیم هم خوب نبود ولی بعدش یه مربی خوب گرفتم هفت جلسه یک ساعته باهاش رفتم را افتادم 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
منم میخام برم بگیرم ولی میترسم نتونم از پسش بربیام

این همه ماشین تو خیابون یعنی از اون پیرای بی سواد هم بدتریم قوی باش 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
کلاچ گیری ک کاری نداره تااخر میگیری و دنده رو عوض میکنی دگ

عزیزم نیم کلاچ تو سربالایی .یهو درمیره از زیر پام .و خاموش میشه یا خیلی تند گاز میدم و سرعتم زیاده

اللهم عجل لولیک الفرج

ببین هر کسی تو یه چیزی استعداد داره یعنی با تمرین کمتر بهتر میتونه انجام بده ولی اونی که استعداد نداره با تمرین بیشتر میتونه خوب انجام بده یعنی فقط مهمه که ادامه بدی و ناامید نشی مطمعن باش بالاخره موفق میشی فقط باید بیشتر تمرین کنی همین

سلام عزیز

نه پدال کمکی فقط باعث میشه یاد نگیری

هرروز حداقل یه ساعت جای خلوت با شوهرت تمرین کن 

با تکرار و تمرین درست میشه انشاءالله

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم